Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

Susinnon 

všetky recenzie používateľa

Náhodou :) Nechápem to nízke hodnotenie :) Neviem, prečo sa tu mnohí pohoršujú nad tým, že sa niekto ide vystatovať svojím bohatstvom... a pritom si každý týždeň pustia Modré z neba, kde sa my úžasní Slováci radšej vystatujeme svojim trápením... ach jaj... radšej negatívne emócie, ako pozitívne, však? Títo ľudia na svojom bohatstve pracovali, nedostali ho len tak "do vienka"... a prečo by som sa nepozrela na to, ako ľudia s peniazmi vedia, ako si užívať, keď my to nedokážeme, aj keby sme mali dvakrát toľko? ()

HOCKEYKA odpad!

všetky recenzie používateľa

Robert Geiss je mimoriadne odporny a fyzicky odpudivy chlap,hnusi sa mi az do spiku kosti.Podobne pocity mnou lomcuju pri pohlade na jeho ,,prirodzene krasnu "manzelku Carmen,uzasne vtipneho a nestarnuceho otecka a,zialbohu,aj jeho dve dcerky.Nie je v tom zavist,ani frustracia,jednoducho sa mi protivia a ako vidim,ani zdaleka nie som jedina.Mam chut si odplut.Fuj! ()

Reklama

Zaza_3121 

všetky recenzie používateľa

"Carmen, ty nafoukneš obřího Santu a já se půjdu najíst a budu na tebe koukat." Robert je řízek, který to dává svý umělý manželce pořádně sežrat, protože moc dobře ví, že si to nechá líbit - kvůli jeho velkému kontu. Moje guilty pleasure o rodině, která má "možná o jedno auto v garáži víc, než normální lidé", ale i tak musí jejich děti "chodit" do školy. Helikoptérou! ()

Marina111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Geissenovci, to je taká nemecká verzia Mojsejovcov, ktovie, možno sa nimi i inšpirovali, keď sa rozhodli natočiť "reality" show o svojom živote ... No, s tou realitou to asi až také kóšer nebude ... Nikto ma totiž nepresvedčí, že 90% všetkých scén nie je vykonštruovaných. Účel však zjavne svätí prostriedky, a ja vlastne na týchto mediálnych hlúpáčikov ani nemám ťažké srdce. Niekto vie zarábať tak, že sa na debilka hraje, a niekto, kto je debilkom a niečo také sleduje, sa môže na nich a na ich štýl života sťažovať koľko chce, to ON im svojím záujmom zaručuje sledovanosť a následne ďalšie príjmy ... Jednoduché ako facka. A za čo tá jedna * ? Za to, že po marketingovej stránke je to ukážkový produkt ()

d-fens 

všetky recenzie používateľa

so závisťou problémy nemám, a preto to vnímam v prvom rade ako úžasne ztreštený cestopis a zároveň veľký vystretý prostredník do ksichtu všetkým závistlivým mravokárcom, ktorí majú plnú hubu morálky, antikonzumu, hlbokých hodnôt, ľudskosti, solidarity... Ak by tých 27% tu na csfd malo naozaj odrážať negatívny vzťah ľudí ku konzumnému, pôžitkárskemu, pohodlnému spôsobu života, a nie iba obyčajnú závisť, musel by náš svet (alebo aspoň to Česko-Slovensko) vyzerať úplne inakšie ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené