Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Umelé rozhovory, prišli mi takmer všetky ako podľa scenára, samé pretvárky. Pľuvanec do tváre bežných ľudí. V kapitalizme nie každý má možnosť sa sem dostať, nie každý má rovnaké štartovacie podmienky ani v priebehu života podmienky sa sem dostať nepadnú každému do dlaní. Pripomína to Mojsejovcov, ale oceňujem aspoň ten humor, nebrali to tak vážne a koniec koncov aspoň nám ukázali, akí vlastne sú. Ukázali nám, čo si človek dokáže zadovážiť a ako zostáva bohatým a bohatne viac a viac, keď si základ zabezpečí. Ako sa dokáže starať o hlúposti a robiť hlúposti a pritom vo svete by mohol byť pri mnohých problémoch užitočný. Otvorili aspoň okno bez ostychu a to si ja vážim, inak je to hrôza! ()

renoarko 

všetky recenzie používateľa

Aj ja by som chcela sedieť každý deň u kaderníka ako stará Geissenka. Ak si môj komentár čítaš práve ty, pravý nefalšovaný milionár (lepšie miliardár - ale nie som náročná), tu som a čakám, kedy ma požiadaš o ruku. Budem ťa ľúbiť do smrti (alebo až kým neskrachuješ). A aj verná ti budem (v rámci možností). Viem, že my dvaja sme si súdení, tak sa tomu nebráň. PS: Lieky som už užila. ()

Reklama

Crybaby odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako toto mozu zaradit do vysielania?! Kde su tie stare krasne casy ked JOJ-ka v takom case pustala dookola jednu vybranu cast nejakej kriminalky... Toto sa ani neda inak hodnotit, co mam z toho ze vidim nakupovat partiu vypatlancov, ktori ak by sa dalo, mali by si najprv zakupit nejake to IQ a tak pod. ()

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Potom si decko zapne telku a vidí Mojsejovcov alebo Geissenovcov či iných chytrákov, čo po otvorení svojich úst poskytujú jednu erudovanú informáciu za druhou. Ale oni sú bohatí a učiteľ, čo ich učí je chudák, ktorého osud nezaujíma ani vlastnú vládu. A deti nie sú hlúpe, zistia, že lepšie je byť bohatým a hlúpym ako múdrym a chudobným. Výsledok? Vychovaný priemerný divák s inteligenciou primeranou tomu čo pozerá a nanešťastie majetkom, pre ktorý by Robert ani okom nežmurkol... ()

Timy68 

všetky recenzie používateľa

Omlouvám se všem, kteří budou na mé hodnocení znechuceně koukat s myšlenkou, jak jsem jen mohla dát až 2** Ale prostě ty hemzy Carmen a neustálý zazdívání Roberta někdy opravdu stojí za to občasný zkouknutí :-D 'Róbert, ja to vidím rozmazane !' 'Musíš si nasadiť okuliare, toto je 3D televízor.' 'Stále to vidím rozmazane !' 'Ale 3D okuliare, nie slnečné' :DD Nikdy nepochopim, proč všude chodí Carmen na 10-ti cm podpatcích... Proč si třeba do tašky nehodí blbý žabky, který by jí zabrali minimum místa, kdyby jí náhodou bolely nohy. A pak se vymlouvá, že nevěděla, že budou tolik chodit. Prostě bloncka... ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama