Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

DEXTER099 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty vole.... kdo si myslí,že na to bude pravidelně koukat?Na prasata co se válí natažený u bazénu a jediné co řeší ,že jsou unavení z focení.....Ano budete si říkat,že jim závidím,ale mě tahle doba vadí a není to závisti,ale o tom,že bych neměl žaludek takto žít a a vědět ,že hodně lidí žije opačně.Minimálně bych s tím nelezl do televize.Za mě 0% a odpad!. ()

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Z náhodného pokusu - aká úspešná story :) Najlepšie na tom je, že na to každý jedinec nadáva, no nenápadne si to rovnako tak pozrie... Sledovať to po ťažkom dni, pri neskorej večeri - nemôžem mať ani najmenšiu výhradu. Nikto sa tam na nič nehrá, proste Róóóbert večne "najebaný, nasraný, uštipačný, povrchný, proste reálny" len opisuje ich každý boží deň... Kto sa na tom môže pobúriť, je u mňa afektovane motivovaný človek, čo si vybíja aj na nich, svoju vnútornú nespokojnosť. Ide to v neskorom večernom čase, nikomu nie je prikázané to pozerať a aj napriek tomu je to jedna z najsledovanejších, (keď nie náhodou najsledovanejšia) "show" v danom časovom horizonte !!! ()

Reklama

Marina111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Geissenovci, to je taká nemecká verzia Mojsejovcov, ktovie, možno sa nimi i inšpirovali, keď sa rozhodli natočiť "reality" show o svojom živote ... No, s tou realitou to asi až také kóšer nebude ... Nikto ma totiž nepresvedčí, že 90% všetkých scén nie je vykonštruovaných. Účel však zjavne svätí prostriedky, a ja vlastne na týchto mediálnych hlúpáčikov ani nemám ťažké srdce. Niekto vie zarábať tak, že sa na debilka hraje, a niekto, kto je debilkom a niečo také sleduje, sa môže na nich a na ich štýl života sťažovať koľko chce, to ON im svojím záujmom zaručuje sledovanosť a následne ďalšie príjmy ... Jednoduché ako facka. A za čo tá jedna * ? Za to, že po marketingovej stránke je to ukážkový produkt ()

Crybaby odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako toto mozu zaradit do vysielania?! Kde su tie stare krasne casy ked JOJ-ka v takom case pustala dookola jednu vybranu cast nejakej kriminalky... Toto sa ani neda inak hodnotit, co mam z toho ze vidim nakupovat partiu vypatlancov, ktori ak by sa dalo, mali by si najprv zakupit nejake to IQ a tak pod. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane povedzme si,načo je dobrý takýto druh relácie,ale zase na strane druhej si rada pozriem aké vedú životy bohatí ľudia a čo sa im na tom páči.On - pán Robert zakladateľ a majiteľ prestížnej modnej značky,ona - pani Carmen bývalá miss fitnes,ktorá bola na správnom čase na správnom mieste.Teraz už len plastika sem,plastika tam..Robert je ťažký pohodák,javí sa mi ako obyčajný človek,ktorý si rád a hlavne sústavne uťahuje zo svojej ženušky.Ked klapka beží sa mi ich vzťah javí ako celkom,ideálny,seriozny,priateľský.Vraví sa,že peniaze kazia charakter,takže za kamerami to môze byť na oplátku aj riadna divočina. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)
  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)

Reklama

Reklama