Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) mal skvelý život, bohatú rodinu, aj ženu svojich snov, krásnu červenovlásku Merrin Williamsovú. Merrin bola však za neobjasnených okolností zavraždená. Z Iga je zrazu hlavný podozrivý a nikto, ani vlastná rodina, v jeho nevinu neveria. Zlomený a neprávom obvinený žije zo dňa na deň a svoje nešťastie zaháňa alkoholom. Jedného dňa sa prebudí a zistí, že na čele mu vyrastajú čudné rohy. Že by to bolo znamenie a podarí sa mu vraha vypátrať? Spolu s rohmi totiž získal zvláštnu schopnosť a rozhodne sa urobiť všetko pre to, aby vraha svojej lásky našiel. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (607)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Po čase a zamyslení zvyšujem hodnotenie filmu na maximum. Toto je jeden z tých filmov, ktorý síce nemusí byť dokonalý, ale vyskúšať by ste ho mali aj tak. Lebo je to vlastne príbeh starý ako ľudstvo, ale je príjemne ho vidieť v príťažlivom balení. Rozhodne to nesledujte ak túžite po horore. Do kategórie hororov by sa tento film zapisovať nemal. Lebo to horor nie je. Je to taký filmový mix drámy, romantiky a fantasy. Tam niekde by to malo spadať. Daniel Radcliffe ako vždy bezchybný a príjemne snímok ťahá. Rohy sú film, v ktorom romantické scény sú romantické a desivé scény sú desivé. Všetko funguje, dokonca aj to, že sa hlavný hrdina promenáduje mestom s rohmi. Záver bol skutočne ostrý a brutálny. Po druhom zhliadnutí ešte väčší zážitok. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Trochu jiný Aja, než bych čekal. Stále ale o dost odlišnější, než většina konkurence. I přesto mi ale tento mix hororu, buranské detektivky a komedie příliš nesednul. Chvílemi hodně zábavné, v jiných scénách zase šílené wtf. Daniel Radcliffe ale překvapivě bezchybný. Takhle se vylézá z kouzelnické škatulky! ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Prvá hodina je super. Celý ten mix romantiky, krimi, dark fantasy a čiernej komédia ma veľmi bavil. Troška bordel, ale zábavný a vizuálne pekne natočený. Ale po scéne s hadmi v stodole evidentne niekto omylom vystrihol asi 20 minút filmu, celé to prestálo dávať zmysel, z filmu sa stala prehliadka wtf scén a pri finále som sa už regulérne musel smiať. Obrovský maglajz, ktorý drží nad vodol akurát výborný Radcliffe. Aja /Acha/ Adža môže točiť slušné B - čkové remaky , B- čkových hororov ale na takýto druh filmu bohužiaľ nemá. Proste hrôza. Smuné je, že keby to nemalo retardovaného scenáristu a režíroval tonapr. Raimi, Darabont alebo kľudne aj Burton mohlo to byť super. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Sympathy for the Devil? Tak Harrymu nalevo a napravo od jizvy vyrašily rohy. Fajn. Já jen, že mi celý film připadal, že se mu ztratili Mikuláš s andělem či že si odskočil z účinkování v nějaké televizní pohádce s Jirkou Mádlem, nicméně sám Joe Hill jeho výkon ocenil, takže pojďme k Horns jako filmu. Milovníky hororu nutno upozornit, že Butcher Aja vystrčil své gore růžky jen symbolicky, ale zato hýřil režisérskými nápady, barvitou bizarností a žánrovými hrátkami. Vyskočení ze zavedené škatulky nutno ocenit, jen kdyby se z toho ve finále nevyklubala temnotou šetřící romantická detektivka bez přidané hodnoty, co navíc koketuje s teen-bláboly typu Twilight. Tady nebyl ďábel v detailech, ale celku.. Choroba spočívající v obtížnosti převedení knižních předloh na filmové plátno se zdá býti u Kingů dědičná.. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Průměrné zpracování výborné knihy. Temnota, sarkasmus, zvrácenost a černočerný humor se proměnily v sentimentální vzdychání a růžový románek. Krásná kamera, velmi dobrá hudba, obstojné triky, skvělý Bowie...mizerný Radcliffe - ten chlap je nesympatický a k tomu neumí hrát (což opakuji po každém jeho dalším filmu, ne, herec to opravdu není), kozí rohy, nudné pátrání po vrahovi, sladkobolný konec, červená knihovna. Čekal jsem špínu, temno, zvrhlý humor, krvavé masakry...já vím, knihu jsem měl zkrátka číst až potom.... ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (30)

  • Igova (Daniel Radcliffe) SPZ je 2036LUK, které odkazuje na Evangelium podle Lukáše 20:36: "Vždyť už nemohou zemřít, neboť jsou rovni andělům a jsou syny Božími, poněvadž jsou účastni vzkříšení." (cihlenka)
  • Juno Temple povedala, že ona a Daniel Radcliffe zažili vtipný moment pri natáčaní ich sexuálnej scény. Bola to jeho prvá sexuálna scéna pred kamerou, a preto ju žiadal o radu, pretože ona ich vo svojej kariére nakrútila niekoľko. Povedala len: "Garantujem ti, že pár okamihov po tom, ako začneme natáčanie, budeš požiadaný, aby si mi položil ruky na zadoček. Raz sa to stane." Päť minút po zábere režisér požiadal Radcliffa, aby položil ruku na jej obnažený zadok, a Temple Radcliffovi povedala: "Hovorila som ti to." (Arsenal83)
  • Režisér Alexandre Aja se ihned po dočtení knihy "Horns" od Joe Hilla rozhodl, že právě to chce zfilmovat. Prohlásil, že nemohl odolat pokušení ponořit se do ďábelského podsvětí a znovu objevovat obecné mýty. (Zdroj: ČSFD)

Súvisiace novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (viac)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (viac)

Reklama

Reklama