Reklama

Reklama

Agenti na odstrel

  • Česko Kódované vysílání (viac)
Trailer

Bývalý tajný agent Emerson Kenz dostane za úlohu chrániť šifrovacou operátorku v malej vysielacej stanici CIA, ktorá sa nachádza v opustenej oblasti. Emersonova misia je jednoduchá - udržať Katherine v bezpečí. Keď bomba nastražená v aute pred stanicou naznačí, že na nich niekto niečo chystá, dvojica je nútená použiť stanicu ako útočisko a Emersonove bojové schopnosti ako svoju jedinú zbraň. Stanú sa terčom skupiny neznámych smrtiacich agresorov a nemajú v rukách nič iné, iba nahranú správu od predchádzajúceho ochrankára. Emerson a Katherine sa dostanú do boja na život a na smrť s veľmi odhodlaným nepriateľom. V situácii keď je stanica ohrozená, cieľ je neznámy a únik nemožný, sa stáva prioritou tejto dvojice jediné – prežiť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (86)

Terzeus 

všetky recenzie používateľa

Slaboduchý triler s desivo jednoduchou zápletkou, na ktorú neskočí ani malé decko. Nie žeby tam nebola snaha o nejaké napätie. Skôr ide o to, že je to veľmi fádna scenáristická robota a réžia jej nijako nepomáha. Riziko "15 čísel" a to, čo by sa mohlo stať ak dvojica hlavných postáv neuspeje je absolútne nerozvinuté pričom práve na tom by mala stať aká taká akčná, napätá zložka filmu. Ale nie, ona stojí na blbých dialógoch o vysokej škole a rozoberaní špinavosti spoločnosti, pre ktorú protagonisti pracujú. Samotní protagonisti sú takmer nevýrazný. Cusack aj Akerman nemajú, čo hrať, v nezaujímavom prostredí len recitujú a ustavične na niečo čakajú. Proste generická "akčná" snímka z prostredia tajných operácií. 30% ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Na akční film hrozně slabí. Akce tam bylo pomálu, nebyl tam záporák, jen 4 pitomí teroristi a to tam každej znich hrál všehovšudy 3 minuty! Cusack bejval dobrej herec a hrál i v zajímavejch filmech co za něco stály, tak proč ted hraje tohle? Asi peníze nebo nevim. Malin Åkerman hrála slušně ale na to, aby ten film měl grády to prostě nestačilo. Je to jen další podprůměrný akční béčko s pouhym nádechem trilleru a to fakt nestačí. 35% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Vždy jsem si přál zaměstnání, při kterém je smrt jediným oprávněným důvodem rozvázání služebního poměru, ale k CIA mě nevzali, protože mám ploché nohy. To Emerson testy prošel, takže si může čmárat čísílka na papír, zabíjet nebezpečné barmany či zmatené svědky a když ho to přestane bavit, tak se může přemístit do šifrovacího hangáru. A já se přiznám, že tam mě to celkem bavilo, dokonce jsem byl i přiměřeně napnut a troufnu si i naznačit, že to zdaleka není takový průšvih, jak naznačuje zdejší hodnocení. Udělování ceny pro brilantní logický scénář se kvůli tomuto snímku patrně zavádět nebude, neboť tu a tam to slyšitelně skřípne, ale pod hranici průměru to padá jen výjimečně. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Nezmyselný, bezduchý film, pri ktorom človek miestami nevie, o čo kráča a zároveň sa nevie dočkať konca. K tomu nepresvedčivý herecký výkon Cusacka, ktorý sa tu snaží hrať na arogantného tvrďáka, ale vôbec mu to nežeriem. Ostatní na tom nie sú o moc lepšie. "Záporák" smiešny, napätie žiadne, dej o hovne, akcia tiež... Jedna hviezdička akurát tak za snahu a možno ešte za sexy Malin Akerman. Inak tu nie je čo hodnotiť. Sračka. ()

Jindra_S 

všetky recenzie používateľa

Komorní drama o chuti a (ne) schopnosti chladnokrevně zabíjet na pokyn. Mohlo být něco zapamatovatelného nebýt scénáře, který (po kolikáte už?) nedává logiku. Klasické prohřešky proti zdravému rozumu - postavy se v potřebných chvílích chovají jako idioti, jen aby se děj posunul dopředu, mnoho věcí je jen na efekt, pravidla se mění s průběhem filmu apod. Copak scénáře nikdo nečte předtím, než to začnou točit? ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama