Reklama

Reklama

Agenti na odstrel

  • Česko Kódované vysílání (viac)
Trailer

Bývalý tajný agent Emerson Kenz dostane za úlohu chrániť šifrovacou operátorku v malej vysielacej stanici CIA, ktorá sa nachádza v opustenej oblasti. Emersonova misia je jednoduchá - udržať Katherine v bezpečí. Keď bomba nastražená v aute pred stanicou naznačí, že na nich niekto niečo chystá, dvojica je nútená použiť stanicu ako útočisko a Emersonove bojové schopnosti ako svoju jedinú zbraň. Stanú sa terčom skupiny neznámych smrtiacich agresorov a nemajú v rukách nič iné, iba nahranú správu od predchádzajúceho ochrankára. Emerson a Katherine sa dostanú do boja na život a na smrť s veľmi odhodlaným nepriateľom. V situácii keď je stanica ohrozená, cieľ je neznámy a únik nemožný, sa stáva prioritou tejto dvojice jediné – prežiť. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Tony-Z

Tony-Z (hodnotenie, recenzie)

Mě teda připadalo, že v COD Black Ops to byla hlavní nit, spojující dokupy celej příběh.

Tam byli ti spící agenti navíc po jakýmsi výplachu mozku a obdrženejm instrukcím se nedovedli vědomě vzepřít.

Jinak na COD jsem si vzpoměl hned, když jsem viděl název filmu.

Martensson35

Martensson35 (hodnotenie, recenzie)

Tady to mají být asi "spící agenti"  tj. že hlavní úkol mají již dávno daný a jen vyčkávají na signál, aby spustili akci. Něco jako v Telefonu. Něco podobného bylo na začátku a na konci zmíněno ve hře COD Black Ops (pokud jste to hráli) . A jak jsem četl v profilu filmu na IMDB, tak Cusack má hrát na hrát agenta na podobnou činnost.

TheRipper

TheRipper (hodnotenie, recenzie)

JUWA

to by bylo fakt nenápadný kdyby agenti chodili na velvyslanectví :). Identitu agenta má znát co nejmin lidi. I když tohle řešení je taky pěkná kravina ale maj aspon námět na film :D

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Tony-Z

ďakujem....toto celkom dáva zmysel....len mi nie je jasne,prečo si tí agenti nezajdu na ústrednu,ved napr. USA má v mnohých štátoch ustrednu,taktiež velvyslanectva su všade,a bolo by to z hladiska bezpečnosti lepšie,než sa spoliehať na kód,ktorý môže niekto modifikovať.Ale možno kecám

na príspevok reagoval TheRipper

Tony-Z

Tony-Z (hodnotenie, recenzie)

JUWA

Agenti tajných služeb dostávají příkazy pomocí číselných kódů. Někdo se do tohoto systému "nabourá" a vydá kódované rozkazy k vraždám. Asi aby zahladili stopy, potřebují se zabavit osazenstva jedné ze stanic, která ty kódy vysílá. Ti dva naopak potřebují rozluštit kód (který evidentně neznají) a zrušit podvrhnuté rozkazy dřív než bydou vykonány.

Tak jsem to pochyopil já.

na príspevok reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Chápe niekto,o čom by to malo byť? Z traileru fakt nie som múdry.

na príspevok reagoval Tony-Z

Reklama

Reklama