Reklama

Reklama

Keď Jay (Jay Baruchel) odcestuje do Los Angeles navštíviť najlepšieho kamaráta Setha (Seth Rogen), nič nenasvedčuje tomu, že ich práve čaká najväčšie dobrodružstvo ich života. Hoci návrh ísť sa večer zabaviť na jeden z vykričaných večierkov v dome hollywoodskeho búrliváka Jamesa Franca (James Franco) je v podstate istým prísľubom toho, že to všetci prítomní (čo v preklade znamená najväčšia koncentrácia celebrít na centimeter štvorcový) poriadne roztočia! Teda, až na taký malý, malilinký detail... Že túto párty nečakane preruší nefalšovaný koniec sveta! No, veď to poznáte – zemetrasenia, monštrá, démoni, kanibali a podobná apokalyptická háveď... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Uživateľ Segrestor zmazal svoj príspevok.

Allien.9

Allien.9 (hodnotenie, recenzie)

verbal

Režie: David Gordon Green; scénář: Seth Rogen, Evan Goldberg (Travička zelená, 2008)

Režie: David Gordon Green; scénář: Danny McBride, Ben Best (Princ a pruďas, 2011)

Režie: Seth Rogen, Evan Goldberg; scénář: Seth Rogen, Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu, 2013)

 

Takže pro upřesnění: když jsem mluvila o točení stejných lidí, mluvila jsem o všech třech filmech, ne jen o "PaP" a o tomhle. A pro mě je třeba Rogen menší zlo než McBride...

na príspevok reagoval Segrestor

verbal

verbal (hodnotenie, recenzie)

Allien.9

Moc ty anotace asi nečteš, pipko, že? PaP má úplně jiné scénáristy, režiséra a hlavně s tím nemá naprosto nic společného ten trapný, slizký debil Rogen

na príspevok reagoval Allien.9

Allien.9

Allien.9 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Nojo, příště si zvolím ikonku s prsama nebo s jednorožcem, abych někomu opět nerozhodila zažité představy o ženách... Ale na tom, že jsou oba zmiňované filmy pojaté jako (relativně) originální a (na daný žánr) vizuálně zajímavá komedie založená na (sebe)parodování a fekálním humoru, to nic nemění. A předpokládám, že jelikož se u trojice "Travička zelená" - "Princ a pruďas" - "Apokalypsa v Hollywoodu" točí ti samí lidé (nejen obsazení, ale i scénář a režie), tak předpokládám, že je to schválně. Jinak u mě asi vážně vede ta "Apokalypsa".;-)

na príspevok reagoval verbal

Allien.9

Allien.9 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Jestli umíš číst, tak jsem nikdy nic takového neřekla. Popsala jsem "PaP", poukázala na shody a stejný typ humoru. A když, tak pos*alA, prosím.;-)

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Allien.9

Uz som ti chcel fandit, lebo tento film povazujem za solidnu komediu, ale touto paralelou si si to posral. To ako ked si dvaja herci zahraju v komedii, tak kazda dalsia kde sa stretnu bude len kopia?

na príspevok reagoval Allien.9

Uživateľ Allien.9 zmazal svoj príspevok.

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Šílený film, u kterého se pořádně nachechtáte. I'll always love you je taková třešinka na dortu. Ten konec se mi sice zas moc nelíbil, ale celkově skvělý film :)

na príspevok reagoval verbal, misterz

Vrabec7

Vrabec7 (hodnotenie, recenzie)

Zaujímavé. Jason Segel a Paul Rudd uvedení medzi účinkujúcimi medzi prvými a pritom si vo filme zahrali dohromady pár sekúnd.

na príspevok reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

ywo666

etnické rozdiely tam rozhodne sú, každopádne je to xenofóbny hnoj, aký je možne len od chudáka, apolskisovho typu.

a keby aj mal pravdu, o filme to vypovedá hovno.

a nereaguj naňho prosím, možno prestane

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Antisemitizmus nie je rasizmus. Semiti sú tá istá rasa. To samozrejme nič nemení na veci, že apolskis je hlúpy kokot, ktorému prajem, aby mi židia skonfiškovali majetok.

na príspevok reagoval dr.horrible

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Súvisiace novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (viac)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (viac)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (viac)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (viac)

Reklama

Reklama