Reklama

Reklama

Gu dao jing hun

  • Čína 孤岛惊魂 (viac)

Recenzie (5)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Zlepenec niekoľkých hororov ( v závere nieje nespoznať MY BLOODY VALENTINE ), ale vo formálne a obsahovo horšom prevedení, ako ten najslabší kúsok, ktorý sa tu imituje. Toť asi tak vsjo. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát si zo mňa Ázia nepekne vystrelila. Dával som do toho nádeje, lebo ostrovné horory obvykle patria k týml lepším, no vzápätí som to mal chuť vypnúť už po 15 minútach, keď hlavných hrdinov začalo naháňať stádo smiešnych, zakrpatených, červenookých diviakov. To je ale asi jediné, čo si z filmu zapamätám. Je to nezaujímavá nuda s otrasnými dialógmi a ešte horšími trikmi, ktorá neobsahuje ani štipku gore či napätia. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Mám rád snímky z Hong Kongu, ale tentokrát naozaj úplne zle. Amatérčinu z toho cítiť na míle ďaleko, trápne scény, ktoré mali pôsobiť asi „hororovo“ (napr. tá s prasatami ako už spomínal aj kolega ricci.s). V podstate to nefunguje po žiadnej stránke. Efekty lacné ako z Céčkových filmov určených rovno na DVD, hlúpy scenár, žiadne gore, napätie, nič. Zo začiatku ma aspoň zaujímal príbeh a jeho zakončenie, avšak aj to som po cca 20 minútach vzdal. 1* z milosti k Ázii (za nice asian girls a pod. ;), ale inak je problém dopozerať Mysterious Island dokonca. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama