Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (92)

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som dokopy asi 20 minút z troch častí alebo koľkých a vôbec ma to neoslovilo, úplný trapas, totálny prepad v oblasti humoru, ničím nezáživné, len blbá snaha napodobniť nejaký zahraničný sitcom, ktorá bola opäť neúspešná...veď čo sa dalo čakať, keď už upútavky boli na štýl "Never say No to panda" :D ()

Mahoney. 

všetky recenzie používateľa

Ono ide v podstate o ďalší slovenský trápny seriál.. ale ja som sa fakt bavila. :D Oskarove hlášky na adresu Sandry sú skvelé a Vajdove telefonáty ohladom bizňisu nemajú chybu. :D Ani som tu nečakala iné hodnotenia ako odpad, ale ľudia hold obľubujú len super-úžasne americké výtvory a nevedia ani trochu oceniť niečo z tvorby krajiny kde žijú. ()

Reklama

Filmao 

všetky recenzie používateľa

Na druhou stranu jestli se chcete oddychnout a na nic nemyslet, neboli řečeno vypnout mozek, tak tenhle seriál je ten pravý. Některé epizody byly slabší. Samozřejmě nechci to přirovnávat k těm dobrým seriálům. Dvě hvězdičky dávám za nápad a tu jednoduchost. Jen pro příště sitcom nemá přes hodinu. Lepších 40% ()

MontyBrogan

všetky recenzie používateľa

"Ja len dúfam, že vás vráti tam, odkiaľ skutočne patríte." Áno, táto veta zaznela v ďalšom primitívnom seriáli, ktorý nám priniesla jedna z našich úbohých televízií. Ako to má byť kvalitné, keď scenárista nevie ani len poriadne tvoriť vety v slovenčine? Vajda je tam asi najstupídnejší, za Polnišovú sa tiež miestami musím hanbiť (a to vedela byť niekedy tak vtipná v Partičke alebo ešte predtým v SOS) a ostatných už nemám vôbec chuť komentovať. Príklad toho kam až dokážu klesnúť slovenskí herci kvôli peniazom alebo publicite. Videl som jednu časť, bežne hodnotím seriál po pozretí približne jednej série, ale toto keby som skúšal absolvovať znova, asi by u mňa nastali vážne žalúdočné problémy. Jediné pozitívum: Hilmerová je dosť sexy, keď je oblečená ako obstarožná kurva. ()

haffen 

všetky recenzie používateľa

Nie je to tak príšerné ako Zita na krku. Aj preto tomu nedávam odpad. Inak je to hrôza. Kvôli džigolovi Vajdovi by som schuti dal to hodnotenie bez štipky ostychu. Zdá sa mi to, alebo je to vlastne vtipnejší... nie inak, "vtipnejší" Panelák? Fakt ďalšia zbytočnosť. Tu sa skrátka nevedia točiť dobré sitkomy. P.S. Polnišová týmto u mňa klesla na ratingu. Zlaté časy S.O.S. Hodnotenie 1/2* (10%) ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama