Reklama

Reklama

Grimm - Season 4

(séria)
Dráma / Mysteriózny / Horor / Fantasy
USA, (2014–2015), 15 h 56 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrajú:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Elizabeth Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Claire Coffee, Jacqueline Toboni (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(22)

Obsahy(1)

Sean Renard v nemocnici podlehl svým zraněním. Naštěstí mu neodbyla poslední hodina a někdo jemu blízký mu na poslední chvíli přispěchal na pomoc. Jenže smrt nezapomíná... Nick ztratil grimmské schopnosti. Jediným Grimmem ve městě je Troubel. Bohužel se stala součástí vyšetřování, a proto si ji našla agentka Chavezová (Wesen) a chce, aby se přidala k její wesenské skupině. Do Portlandu dorazilo nové zlo, které je třeba zastavit. (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

VanTom 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Přes velkou spoustu kontinuálních a "charakterových" linek se seriál stále nevzdal epizodních vražd v každém dílu. Ty bohužel probíhaly podle totožného mustru: netradiční provedení ukazuje na neznámý typ wesena, Nick a spol. (dobře, že se konečně zapojil také strážník Wu) tedy vyhledají pod(r)obnosti ve starých knihách v přívěsu, připraví se a pachatele dopadnou. Ani "za každou cenu" originální příšeráci tak nezabránili určité únavě a jednotvárnosti. Přitom našlapané závěrečné epizody se zlou Juliette a královskou rodinou pátrající po dceři Adalind prokázaly, že potenciál nevyprchal. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Boj dobra zo zlom a na každej strane sú nejaké vedľajšie straty. Je tu niekoľko zvratov i nových postav. Najviac s postav zaujala Juliette, ako zo sladkej kravky sa stane odporná kravka. Ale vážne, jej postava bola z predošlých sérii nevýrazná a mala malo priestoru a tu sa to podstatne zmenilo. Teraz mi začala byt milejšia Adalind i keď jej úlisnosť ma aj tu miestami iritovala , ale na rozdiel od Juliette mi prišla o niečo sympatickejšia. Tu mi hlavne vadilo to, že logicky je na slabučkej urovni, stačí si všimnúť Nicka, ktorému v tejto sérii všetko dochádzalo tak strašne pomaly. Aspoň, že efektnosť bola ok a i keď sa séria zameriavala hlavne okolo kráľovskej rodiny a hľadaného dieťaťa, tak išlo sa aj po zlých wesenoch a vo veľa prípadoch boli veľmi zaujímavý i keď už aj opakujúci, čo sa, ale dalo čakať. Všetky časti boli za 4* okrem poslednej, tá s tou akčnosťou a zvratmi to vytiahla na najvyššie hodnotenie, ale ani ta nezabránila tomu, aby som sérii dal len slabé 4*. A myslím si, že lepšie to nebude ani u tej ďalšej, ale na to si ešte musím počkať. ()

Reklama

NikiVai 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Adalind se svým kouzlem to tedy pořádně zamotala. Jo, pořád je to drámo za drámem i když pokaždé je jasné, že zločin spáchal wesen :) No a konečně se královská rodina dostává víc "ke slovu". ()

Galéria (643)

Reklama

Reklama