Reklama

Reklama

Film sa inšpiroval neuveriteľným, ale pritom skutočným príbehom aljašského policajta Jacka Halcombea, ktorý zrealizoval svoj vlastný, súkromný plán, aby dolapil vraždiacu beštiu - sériového vraha Roberta Hansena, ktorý sa už trinásť rokov úspešne skrýval.
Keď sa v Anchorage začnú hromadiť telá zavraždených prostitútok, na mesto padne strach. Hoci policajt Jack Halcombe riskuje vlastný život, vydá sa na vlastnú päsť nájsť zabijaka, aby tak zabránil ďalším vraždám. Keď získa informácie od sedemnásťročnej Cindy Paulsonovej, ktorej sa ako jedinej podarilo zabijakovi ujsť, je mu konečne na stope. Podarí sa mu ale vraha chytiť včas, skôr než zomrie ďalšia obeť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (342)

tron 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé zločiny a zaujímavé prostredie, v ktorom k nim dochádzalo, ale tým ho hasne. Celé to vyzerá značne podvyživene resp. televízne, scenár nie je žiadny zázrak a ak je niekto otravnejší, než Vanessa Hudgens, tak potom už len bohužiaľ ústredná dvojka súperov Cage/Cusack. Poteší obskúrny kasting (Radha Mitchell, Dean Norris, Kevin Dunn...), ale iba trochu a nikto z hercov sa týmto prúserom veru chváliť nebude. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Jéé to miluju prostě a poslední dobou se mi to stává často, a to je to že očekáváš mrdku a ono ztoho vzejde fakt něco zajímavýho a zábavnýho.. plus Kjusčák s Kejdžem v hlavních rolí. Celý film je napínavej, bavil mě, čekal jsem jak to skončí, co se stane, děvka v nebezpečí, Kejdž se jí snaží chránit a snaží se dostat to uchylný prase co tam vraždí ty děfky... no prostě mě tohle faaakt bavilo. Nejlepší byl výslech. ()

Reklama

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

najhorší film nicolasa cagea - a to som ho videl jazdiť na motorke s horiacou lebkou miesto hlavy a podobné zvrátenosti... ale na tento nesúrodý, nudný, úplne zle napísaný, zrežírovaný a zahraný pokus o thriller sa aj tie najčudnejšie braky z filmogravie nika kejdža nechytajú, vôbec nevyšiel a je to čisté bahno, ktoré sa nedá označiť ani nálepkou béčkové guilty pleasure ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film je vcelku dobrou mozaikou mravčej práce detektíva, ktorý sa na rozdiel od iných nenechá odradiť. Systematicky a cieľavedome odkrýva dvojaký život podozrivého. Trpezlivo číha na jeho chybu. Bohužiaľ filmu chýbalo viac akcie, napätia i prekvapení. Čakal som oveľa viac. Jediným kladom sú solídne herecké výkony Nicolasa Cagea aj Johna Cusacka. Šedivá krajina, šedivý priemer. Filmov podľa skutočnej udalosti bolo natočených kopa. Je ale ťažké ich hodnotiť. Dôležitá je totiž aj sila príbehu a to je to, čo tento film drží nad vodou. Celkom tuctovo natočená krimi dostáva tretí rozmer šokujúcim obsahom. Je až neuveriteľné, koľko dievčat jeden úchylák zniesol zo sveta a stále mu to prechádzalo. ()

Lyli 

všetky recenzie používateľa

Nicolas mě ztratil během první třetiny snímku.... Žel bohu, už mě nenašel a já jeho taky ne. Prostě, ke konci jsem se dostala jen díky tomu, že jsem utlumená Dithiadenem a nemám sílu se nějak rychleji rozhodovat. Možná bych teď vypadala skvostně u tyče, nebo na řetězu v nějaký pracovně zběsilého lovce. Bohužel, nic z toho se dnes nestane, a tak musím říct, že tohle mi jen připomínalo Zodiaca. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (24)

  • Lietadlo typu Piper PA-18 Super Cub, ktoré vo filme používa Robert Hansen (John Cusack), je totožné s tým, ktoré v skutočnosti vrah vlastnil. (MikaelSVK)
  • Na začiatku dostal Nicolas Cage ponuku hrať Roberta Hansena (John Cusack), ale Cage chcel hrať detektíva, pretože si myslel, že je to pre neho ako pre herca náročnejšie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama