Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cez deň je Abby Russelová (Paz de la Huertaová) oddanou zdravotnou sestrou, ktorej by ste pokojne zverili do rúk aj vlastný život. Jej skutočné poslanie sa však začína až v noci, keď pomocou svojich ženských zbraní láka neverných mužov do pasce, aby sa im kruto pomstila. (TV JOJ)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (102)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Od tohto nemohol nikto očakávať serióznu filmárčinu. Stačí pozrieť na plagát, trailer, obsadenie, režiséra a „kvality“ sú vopred jasné. Príbeh o vraždiacej sestričke plný nahoty (a to som Vám teraz skutočne vyspoileroval kompletne celú story), v ktorom sa ohavne škaredá Paz de la Huerta prezentuje ako vyslovene tá najsexi kosť na planéte, či pomaly v celej galaxii, a pritom predvádza ten najhorší, najotravnejší, najnedôveryhodnejší a prekvapivo, aj napriek tomu, že niekoľko krát ukáže bobra, aj najmenej vzrušujúci herecký výkon v rámci hororu v tomto storočí. Úprimne som jej neveril ani len jedno zavrtenie zadkom. A neverím, že to bolo akokoľvek zámerne. Je to jednoducho nepríťažlivé poleno! Ale keď už nič iné, aspoň kvôli tomuto sa tento, ehm, horor oplatí vidieť. Je tú zle úplne všetko: od réžie, cez scenár, po herecké výkony, ale je to pomerne prekvapivo taká podvratná zábavka, na ktorú sa celkom dobre pozerá a nad tou demenciou sa po celý čas veľmi slušne zabáva (aj keď snímok rozhodne nie je taký zámerne vtipný ako sa prezentuje), ale hľadať v tom akékoľvek kvality nie je možné. Takže vyššie hodnotenie v žiadnom prípade. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Paz de la Huerta, kterou bych přirovnal k Liv Tyler po nepodařené plastice rtů, prožívající mocné dojezdy po hojné dávce prvotřídního fetu, se v roli více vyslečené, než-li oblečené zdravotní sestry snaží voject a následně oddělat všecko, co jí přijde pod ruku. I přes klišé a béčkovitost považuju takovýho crazy bitch záporáka za příjemnou změnu, takže na jakýs takýs průměr to stačí, no doporučovat tohle nikomu nebudu. 60% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Abigail Russelová je žena dvojitej tváre. Cez deň zdravotná sestra v nemocnici všetkých Svätých, v noci bezcitná lovkyňa ženatých mužov, ktorá nemá s neverníkmi žiadne zľutovanie. Ale čo ak sa zamiluje do niekoho, kto jej city neopätuje? Feministicko, lesbický, béčkový snímok obohatený o nevydarené, lacné 3D, s množstvom negatív, vďaka ktorým sa mi film zhnusil hneď v úvode. Bezpochyby, skutočne ( pre mňa ) asexuálne vyzerajúca hlavná hrdinka, ktorá splnila akurát jednu režisérovu "úlohu", dojem lacnej kurvy. Nebyť tej botoxovej papule a veľkých kôz, čistý chlap. Jej spomalený, vláčny spôsob komunikácie ( pardon, ale jak nejaký retard po porážke ) bol rovnako otravný ako predvolebné billboardy v Tatrách. Slasher by mal vďaka gore aspoň pobúriť, alebo dokonca "pobaviť". Nebyť záverečnej štvrťhodinky, fanúšik tohto subžánru by nemal na čo spomínať. Druhým plusom ( aj keď poriadne pritiahnutým za vlasy ) je maličký zvrat v posledných minútach. Nelogickosť a debilita pointy či správania podaktorých postáv stojí skutočne za zamyslenie. Obdivujem "pár" užívateľov, ktorí bez najmenšieho problému strčia ruku do ohňa za bárs akú "k..k..t..u". Zlatá American Mary! - 40%. ()

KASUGI odpad!

všetky recenzie používateľa

Zvrácená tlama by se to mělo jmenovat. Opravdu snad první film na světě, na který jsem nebyl schopný koukat kvůli odpornému vzhledu nějakého herce. Když se "TO" objevilo v úvodu, začal jsem hystericky šílet, že to nedám, že se na TO, co vypadá, jak nějaká nepovedená transka, fakt nedá dívat. A jestli si vzpomínáte na scénu z filmového Mr.Beana, kde Peter MacNicol rozdýchává zničený obraz a když se trochu uklidní, nechá si ho znovu ukázat, že to možná nebude zas tak hrozné, ale zaječí ještě víc - tak přesně i já jsem po úvodu při titulcích přemýšlel, jestli to dám a že nakonec možná jo. Pak se objevila scéna v nemocnici, kde se mihlo pár komparsu a mimo jiné taky nějaké ty ŽENY a když se vzápětí opět objevilo TO, tak jsem s křikem chytnul ovladač a přepínal pryč. Ty vole, kdyby to aspoň byla nějaká jakože zrůda vražedkyně, ale ono to má být formou, že jako sexy kočka svádí ženaté chlapy, kterým se pak mstí, že jsou nevěrní. Zdravím mimozemštany za vzdálené galaxie, na jejichž planetě se TO jeví jako sexy pěkná kočka. Jinak v tom filmu bych jako nevěrný chlap přežil. Mě by totiž TO nesvedlo, ani kdybych ho měl na vypínač. Brrr, fuj hnus jeden fialovej. ()

Zayl 

všetky recenzie používateľa

Tahle sestřička má sklony k poněkud netradičním lékařským praktikám, z nichž je cítit chtěně přestřelené násilí a nahota. To jsou jasné předpoklady pro solidní béčkový kousek, který navíc dobře uplatňuje svůj dráždivě voyeristický vizuál a sem tam se nebojí ukázat ani pěkně vypadající vraždící momenty. Nurse 3D ve výsledku působí svěže a i přes chatrnou zápletku zvládá bez problému udržet pozornost. Jasně, po dějové stránce nic extra a nelogičností je taky na tucet, ale jako žánrová jednohubka, proč ne. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama