Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike predhodí Harveymu nový prípad. Jeho oponentom je Andy Malick, žalobca, ktorý sa snaží zlikvidovať korupciu na Wall Street. Andy pozná Harveyho z minulosti a chce ho za každú cenu poraziť. Nikdy totiž neschvaľoval metódy, ktoré Harvey používal v kancelárii štátneho zástupcu, a chce sa mu pomstiť. (TV JOJ)

Recenzie (2)

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

MIke: "Harvey, jestli se mi chystas rict, ze neveris tomu, co rika, muzes si to nechat pro sebe." Harvey: "Nechtel jsem to rict." Mike: "Proc ne?" Harvey: "Protoze i klient rika, ze jsou vinni." Mike: "Verim jim, kdyz rikaji, ze to nebyla zbran, kterou pouzili." Harvey: "Tak, co jsi to chtel rict?" Mike: "Myslim, ze nam prinesl ty noviny, abychom zacali hon na lisku a pokusili se vypatrat odkud se vzala ta informace." Harvey: "Proc by to delal? " Mike: "Protoze on ji ve skutecnosti vubec nema a chce, abychom soustredili svou pozornost nekam jinam." Harvey: "Nechapu. Kam?" Mike: "Nekam, abychom nevideli, ze se pokusi pouzit ten clanek jako dukaz, aby se ta informace, kterou nema, dala pouzit u soudu." Harvey: "To ale nemuze udelat. Pravidlo dukazu rika, ze jestlize ta vec existuje, a on ji nema, nemuze pouzit ani jeji kopii a uz vubec ne clanek, ktery se na ni jen odvolava." Mike: "A to, Harvey je vec, kterou se snazi pred nami ukryt. To znamena, ze jedine co musime udelat, je zitra se ukazat u soudu a zastavit ho." Harvey: "To se ti celkem podarilo, Mikeu. Musim priznat, ze jsem ohromeny." Mike: "Ja jsem ohromeny, ze si pamatujes pravidlo dukazu." Harvey: "Vzdyt vis, jsem prece pravnik." Mike: Jestli ti mam rict pravdu, kdyz jde do tuheho, obcas na to zapominam." Harvey: "Ani nevim, co to znamena." Mike: "Jsem si celkem jisty, ze vis, co to znamena." Harvey: "Dobrou noc Mikeu." Mike: "Dobrou, Harvey." ()

Reklama

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „The One I Love“ od Mirror Fury. (Duoscop)
  • Scéna, ve které na Louise (Rick Hoffman) v kanceláři pokřikují „hanba, hanba, hanba“ a házejí papír, odkazuje na seriál Hra o trůny (od r. 2011). (Duoscop)

Reklama

Reklama