Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (265)

kvasiva odpad!

všetky recenzie používateľa

Neznám americký originál a proto nemohu srovnávat. Viděl jsem dohromady asi 1 a 1/4 dílu. Poprvé skoro 3/4 dílu a dnes podruhé ani ne do poloviny. Moderátoři hrůza. Zábava? Kde, já žádnou nenašel. Tohle je velký propadák. V každém díle se stane nějaký neštěstí (zlomená ruka, skoro vymlácený zuby, "naše" hráčka omdlela) k čemu to? Ne děkuji, nemám zájem. ()

PROROK14 odpad!

všetky recenzie používateľa

Presne tak, treba tam poslať Kramára a ostatných strarcov, čo nevedia behať a k tomu treba aj šaškovať. Pritom neustále omieľať akí sme krásni a ešte aj pády sú šarmantné. Po treťom páde sa treba nechať odviesť pomaly potápačmi však Ferko? Radšej choď navrhovať handry a skandovať tú trápnosť že fashion team. Mi bolo na grc. Neviem čím to bude, že v konečnom zúčtovaní máme rádovo o pol hodinu dlhší čas ako ostatní, Švajda nevieš? ()

Reklama

Lulu13 

všetky recenzie používateľa

Mám rada tieto adrenalínovo športové súťaže a rivalita viacerých národov je pre diváka nepochybne atraktívna. Relácii ako takej by som pokojne dala priemerné 3*, naša Československá verzia sa však postarala o značné ubratie jej kvality. Zatiaľ čo ostatné krajiny prišli podať pre svoju vlasť určitý výkon a povyberali do Wipeoutu vrcholových športovcov, atlétov a iné želiezka v ohni, my sa časť čo časť musíme pozerať na neschopné modelky, postarších hercov a to všetko za doprovodu dementných komentov Jany Hospodárovej. Nevadí, že naše "hviezdy" zaostávajú za inými národmi desiatky minút, veď hlavne, že sú vždy najkrajšie, do vody padajú s eleganciou a netreba zabudnúť minimálne 10 krát za večer zopakovať, ako na umiestnení skutočne, ale skutočne nezáleží. A prečo Československý tím??? Toto naše neustále spájanie ma už unavuje a je na čase si uvedomiť, že Česi a Slováci už dávno nie sú na jednej lodi. ()

Xeelee odpad!

všetky recenzie používateľa

Z úspěšných Her bez hranic si vezmeme soutěžení národů, překážky a zbytek tak napůl obšlehnem z Takešiho hradu (bláznivý gumový překážky, radost ze soutěžení) a Ninja Faktoru (časovej limit, cílevědomí sportovci, kteří chtějí vyhrát), dáme spoustu prostoru účinkujícím „celebritám“ a především mizernejm moderátorům, najmeme neschopný kameramany, nudně to sestříháme a mezinárodní hit je hotovej. Je to tak blbý a trapný a vystupuje tam tolik neschopnejch „celebrit“, že se to musí líbit. ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Libor Bouček mi nikdy nevadil, ale co se svojí kolegyní předvádí v tomto pořadu, to je vrchol trapnosti. I když skončíme poslední a máme ztrátu 12 minut na soupeře, moderátoři náš tým vychvalují až do nebe za fantastické výkony. Bod dolů. Nejhorším faktorem je ale samotné obsazení týmu. Soupeři mají mezi sebou mistry světa ve všem možném a náš největší sportovec je fotbalista v důchodu. Ač je mi většina členů týmu sympatická (Brzobohatý, Trnavský, Tomáš Kraus), tohle se zkrátka nepovedlo. A ano, jako většina diváků nechápu, proč jsme sakra spojení se Slovenskem. Další bod dolů. Konec samozřejmě všichni čekali. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama