Reklama

Reklama

Predvolebné sľuby

  • Slovensko Pr(e)dvolebné sľuby (viac)
Trailer 1

Po tom, ako dlhoročný kongresman Cam Brady (Will Ferrell) spácha pred blížiacimi sa voľbami verejné faux pax, párik mega-bohatých CEO sa rozhodne situáciu využiť, nasadiť protikandidáta a získať tak vplyv nad ich obvodom Severnej Karolíny. Na túto akciu si zvolia naivného Martyho Hugginsa (Zach Galifianakis), riaditeľa lokálneho turistického centra. Spočiatku sa Marty nezdá byť práve tou najideálnejšou voľbou, ale s pomocou svojich nových mecenášov, manažéra tvrdej kampane a politickým stykom jeho rodiny sa čoskoro stáva súťažiacim, ktorý dáva charizmatickému Camovi dobrý dôvod na to, aby sa začal báť. S neustále sa približujúcim dňom volieb je súťaž stále nerozhodnejšia. Urážky sa stále stupňujú a nemajú konca. Jediným cieľom oboch kandidátov je zničiť toho druhého.
Nová komédia od režiséra filmu "Meet the Parents" Jaya Roacha posúva dnešný politický cirkus na ďalšiu logickú úroveň. Aj keď si myslíte, že etika kampane dosiahla svoje najhlbšie dno, stále sa dá ísť ešte hlbšie. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (252)

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

ferrella som nikdy veľmi nemal rád, výnimky tvorili prípady, kedy mal naozaj dobre napísanú postavu, skutočne brilantný scenár a šikovne postavený film s dobrým štábom, ktorý ho uzemňoval (snáď jediné príklady tomu zodpovedajúce sú Anchorman a Stranger than fiction...); Galifianakis má tú smolu, že si svoje portfólio stavia na charakteroch nepríjemných, otravných a natvrdlých debiloch - čo sa časom na človeka nalepí, a to aj napriek snahám dokázať sebe i okoliu svoje herecké kvality - akokoľvek úspešne to dopadne (Its Kind of funny story) a tiež u neho v mojom prípade viac záleží, ako veľmi vtipný, charizmatický a kvalitný je zvyšok diela, v ktorom je - a doteraz na mojom účte mal v tomto ohľade viac šťastia než ferrell (hoci aj tak úplne najviac sa mi od neho ráta "between two ferms", vďaka tomu sa postatal o to, že by naozaj musel urobiť veľmi veľký prúser, aby stratil všetky moje sympatie) - tentoraz sa však títo dvaja páni komici stretli a nepodporujú sa ani navzájom a veru im napomáha ani scenár, ktorý je prostý všetkého humoru, nápaditosti, nudí a znervózňuje diváka, aby ho napokon zaklincpval mätúco moralizujúcim a vágnym ponaučením; a ak film, ktorý má mať jedinú funkciu - a to baviť - túto nenapĺňa ani z malej časti ba naopak dosahuje presný opak, je to, bohužiaľ, film kategórie "odpad" ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Politika ešte nikdy nebola taká zábavná téma, ako tomu bolo u The Campaign. Prepálená pravdivosť, v podaní vynikajúcich komikov, ktorí mali neskutočne dobrých sekundantov. Humor bol fajn, niektoré scény sa mohli ubrať, a celkovo to bola dosť zábavná záležitosť. Prekvapivo som spokojný a zabavil som sa viac ako som predpokladal ... P.S. Aj vy ste ostali prekvapený kto v skutočnosti je Dylan McDermott ? ()

Reklama

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Očekával jsem humor a holky nahoře bez. Naneštěstí se scénárista a režisér nechali unést a zapojili tolik emocí, že Láska nebeská je oproti The Campaign jen ochuzeným vývarem z kostky s absencí emocí. Intro bylo perfektní, avšak pak se zjevily ty nechutné emoce a člověk měl definitivně zkažený zážitek. Kdyby ve snímku neúčinkoval Zach Galifianakis, tak by nemělo pražádný význam koukat na TOTO. 60% Celosvětový výdělek k 27. 12. 2012: $103,430,245 ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Will Ferrell je odborník na hraní debilů a Zach Galifianakis mu zdatně sekunduje, a to i přes mojí prvotní nedůvěru (dosud jsem s ním viděl jen Pařby a tam mi dost vadil). Film je nacpaný nekorektním a surovým humorem, který není pro každého (viz. low rating 61%). Já naštěstí mezi suchary nepatřím a tudíž jsem si film o politické kampani dvou rivalů nadmíru užil. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

"VÁLKA MÁ SVÁ PRAVIDLA, ZÁPASY V BAHNĚ MAJÍ SVÁ PRAVIDLA …. POLITIKA ŽÁDNÁ PRAVIDLA NEMÁ." … /// O tom, že volby v Americe jsou ta nejnepředvídanější událost (pokud teda nemáte hafo prachů)…. Dva podivní kandidáti a jejich souboj, má blíž ke komedii než k politice. Líbí se mi ironie a parodie na reálný politický věci, stejně jako zajímavý postavy a do nich obsazený herci. Jeden, dva (tři) kurevský ,,zápichy“ a vlastně dokonalý znevážení všeho kolem voleb (v klídku, v Americe, u nás je to přece v pořádku…) by mohlo potěšit i apolitickýho diváka. A to včetně toho ,,nádherně“ patosáckýho závěru. Komedie? Jo! Taková ta vkusná a milá zábava (…co to meleš za sračky ….?) s jednou (dvěma) nechutnostma, po který dostanete chuť vzít do ruky košťata a …. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Filmy vo politice mě nebavěj. 2.) Karel Schwarzenberg prezident? Kurva kolik mám v prasátku…? (P.S.: to zjistíte po volbách!) 3.) Thx za titule ,,Beddny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (10)

  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)

Reklama

Reklama