Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfriedová) a Alejandro (Ben Barnes) sú mladí, krásni a chcú sa vziať. Na tom by nebolo nič podivné, keby sa do veci nevložila Alejandrova prísne katolícka biologická matka Muffin (Christine Ebersoleová), ktorá sa nečakane rozhodla preletieť polovicu sveta, aby sa na chystanej svadbe zúčastnila osobne. A práve jej bigotný prístup k viere je nezlučiteľný so skutočnosťou, že manželia Griffinovci, ktorí Alejandra vychovali ako vlastného, sú už desať rokov rozvedení. Exmanželia Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keatonová) Griffinovci sa preto rozhodnú, že pre upokojenie situácie počas svadby zahrajú pred Alejandrovou biologickou matkou spokojný manželský párik. To je možno zábavné pre ich ďalšie deti Lylu (Katherine Heiglová) a Jareda (Topher Grace), nie však pre Donovu dlhoročnú partnerku Bebe (Susan Sarandonová). Keď túto spoločnosť doplní ešte aj sobášiaci kňaz, otec Moinighan (Robin Williams), je jasné, že všetkých svadobných hostí čaká poriadne hustý víkend. (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (200)

carly 

všetky recenzie používateľa

prekvapivo zábavný film, ktorý utiekol ako voda. obsadenie bolo na jednotku. verila som im, že sú všetci jedna veľká disfunkčná rodina. to sa mi na tom filme páčilo, že bol o ľuďoch, ktorí sa dali pochopiť, ktorí sa mali radi aj v momentoch, keď sa neznášali, ktorí neboli dokonalí, ale o to prístupnejší. neviem, koho by som označila za najobľúbenejšiu postavu, ale Topherova premena na sexuálneho loudila, keď jeho postava stretla Nuriu bola silne nesympatická. mnohé zvraty vo filme boli predvídateľné, ale aj tak bol scenár dostatočne originálny na to, aby film nepôsobil opotrebovane. ak vyvolal istý pocit deja vu, bolo to do istej miery aj tým, že každá rodina je tak trochu strelená. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nebýt De Nira tak se jedná o kravinu na kvadrát. Postavy se chovají naprosto debilně. Nepokouším se zde ani nastiňovat zápletku, protože bych se musel opět naštvat. Ale každý tady snad opravdu chrápe s každým. Řeší se půl hodinové orgasmy atd. Zkrátka sex, sex, sex .... pořád o něm dokola postavy žvatlají. Nevkusné, hloupé a trapné. Ještě že ten Robert dá alespoň občas vzpomenout svým "What's the fucking matter with you" projevem na lepší časy. 25% ()

Reklama

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

S takýmto obsadením vytvoriť tento béčkový brak, musel byť asi dosť náročný výkon! Navyše si neviem predstaviť nič viac amerického (budhistka, žid, lesbička, latinoameričania a nadržaný alkoholik s kamošom kňazom) Všetky postavy neustále vzájomne jedna druhú klamali a hneď v zápätí si všetko odpustili... Amerika musí byť dokonalá krajina, kde má každý pre druhých obrovské pochopenie, vládne tam láska a tolerancia, bla bla bláááááááá ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý příběh plný jemných a hlavně dějově nenásilných gagů. I zde se vlastně ukazuje, jaký problém může během příprav honosné svatby vzniknout a jak nejednoduché ho je vyřešit. A to ještě přitom vyplují na povrch věci, které asi měli zůstat utajené. Příběh je svým způsobem velice podobný těm teenagerovským, jen s tím rozdílem, že hlavními aktéry jsou tentokrát rodiče - tedy ti starší. Jak vidno, na věku skutečně nezáleží. Nejedná se vyloženě o komedii, že by se divák smíchy popadal za břicho. Jedná se pouze o úsměvný film, kdy si možná právě ti starší diváci připomenou svoje zálety a různá nevyřčená tajemství. ()

janeke 

všetky recenzie používateľa

pestrý, zábavný portrét jednej liberálnej rodiny. pekne napísané postavy, ktoré sa snažia vyzliecť sa zo svojich stereotypov. Diane, Robert, Susan, Robin a dokonca aj Topher si svoje role užívajú a ja som sa mohla bez pocitu viny hihňať na ich bláznivých, nekorektných vtípkoch. s obavami vzhľadom na tunajšie hodnotenie som film chcela vidieť najmä kvôli Diane Keaton, na ktorú mám slabosť... napokon som rada, že som sa nenechala odradiť nepríjemne modrým štvorčekom. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama