Reklama

Reklama

2 baby na mizine

(seriál)
  • Česko 2 $ocky (viac)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrajú:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(138)

Caroline a Max pracujú ako čašníčky v jednom brooklynskom bistre. Obe ale pochádzajú z úplne iného prostredia, Caroline bola kedysi veľmi bohatá, Max vždy trela biedu. Carolinin otec si odpykáva vo väzení trest za podvody a Caroline kvôli nemu prišla o svoj trustový fond. Max sa ju snaží v práci podporiť, zatiaľ čo Caroline dostane nápad, ako by si mohli obe dievčatá privyrobiť - budú predávať mafiny, ktoré Max pečie. Pretože Caroline nemá kde spať a prebýva v metre, Max sa rozhodne vziať ju k sebe domov. Čoskoro sa z oboch servírok stávajú kamarátky a nerozlučná dvojka v podnikaní. Caroline sa už totiž v hlave rodí plán, ako môžu spolu s Max zbohatnúť. Otvoria si vlastnú cukráreň, ale k tomu všetkému chýba jediné – zohnať dostatok hotovosti, aby mali kapitál na rozbeh. No vždy sa napokon ocitnú na mizine. (TV Markíza)

(viac)

Videá (113)

Trailer

Recenzie (461)

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

V 2. sérii u mňa diel od dielu klesala zainteresovanosť a posledné časti som už len tak zo slušnosti pozrela (aby sa nepovedalo). Alebo to bolo tým, že som čakala nejaké solídne ukončenie, z ktorého bohužiaľ vzišiel zase len ten istý kolotoč? Postavy ako keby stále boli v tom istom bode ako na začiatku. Už ani Maxine sarkastické poznámky nezachraňujú situáciu, lebo väčšinou sú na jedno kopyto a Caroline si taktiež neustále omieľa tú istú pesničku. A Sophie.. ()

Martyska 

všetky recenzie používateľa

Stačí pridať dve šialené baby (jedna z nich musí byť blondína), ktoré spolu nemajú nič spoločné, sú na mizine a komediálny seriál je hotový! Dobrý scenár, dobré spracovanie a vtipný primitívny humor. Seriál sa dá pozerať a pritom aj zasmiať. Niekedy mám síce pocit, že neviem o čom je epizóda a celkom sa začnem nudiť, ale spracovanie sa fakt podarilo. :-) ()

Reklama

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Vynikající seriál. Dvě úplně opačné dívky, které hází jednu hlášku za druhou. Jedna dilina a druhá drsňačka. Obě mají něco do sebe. Vážně vyšperkovaný styl tohoto celého. Baví mě úplně všechny postavy. Jen škoda, že je zatím pouze jedna série, kterou asi dokoukám co nevidět, jelikož je to opravdu nadupaný sitcom, který musím zařadit mezi ty TOP. - O.M.G. A navíc Jennifer Coolidge aka Stiflerova máma? Víc nabité už to být nemůže! ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Galéria (1 121)

Zaujímavosti (92)

  • Herec Matthew Moy, který ztvárňuje postavu korejského majitele bistra Hana, je ve skutečnosti čínského původu. (kymberelyJ)
  • Seriál byl v roce 2012 nominován na tři ceny Emmy, proměnil jednu nominaci. (peeteno78)
  • Ve třetím díle první série ve scéně, kdy jsou Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) v charitativním obchodě, má Caroline v ruce boty, ale v další scéně má ruce prázdné. (Tera257)

Reklama

Reklama