Reklama

Reklama

Legenda Korry

(seriál)
  • Česko Avatar: Legenda o Koře (viac)
USA, (2012–2014), 19 h 56 min (Minutáž: 23 min)

Hrajú:

Janet Varney, Jeff Bennett, Dee Bradley Baker, P.J. Byrne, David Faustino, J.K. Simmons, Seychelle Gabriel, Mindy Sterling, Logan Wells, Kiernan Shipka (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(52)

Desítky let poté, co Avatar Aang zachránil svět přichází do moderního Republic City upřímná 17letá dívka jménem Korra, aby trénovala a poznala svůj osud. (SkyShowtime)

Diskusia

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

quarel

SPOILEROVONie je isté či by ich v tom Avatar stave porazili všetkých štyroch naraz. Predsa len tí benderi boli výnimoční. Jeden z nich predsa vytvoril ďalši stupeň alebo odrodu earthbendingu. Rovnako ako Toph v Aangovi. A tam bola jednoznačne najsilnejším earthbenderom a neskor aj metalbenderom. A schopnosť combusting? Veď aj Aang mal problem poraziť taketo niečo. Ovladanie ohňa myšlienkou a nie pomocou pohybov. Odbratie benderských schopnosti je dlhý proces sudiac podľa prvej série Kory a poslednej Anga.

na príspevok reagoval quarel

quarel

quarel (hodnotenie, recenzie)

Po zhliadnuti 3 serie ma nastvalo:

Spoiler otázka: Preco Korra nevstupila do "avatar state" sama od seba, ked ju ti styria hlavni podliaci chytili do retazi? Ale urobila tak az mala v zilach jed? Trosku ma to sklamalo, ako tvorci zamavali s logikou jej pocinania. Do toho avatarstate mala vstupit uz pri druhom ich stretnuti. Zobrat im ich benderske schopnosti a bol by pokoj.:)

 

Inac seria kvalitna! 

na príspevok reagoval alienemo, Terepin

Terepin

Terepin (hodnotenie, recenzie)

esopesokeso

Preklad som robil osobne. Treba ich však chápať ako beta verziu. Odvtedy som opravil dosť chýb a po konzultácii s kamarátkou budem musieť upraviť niektoré výrazy.

Btw, ako veľmi divne by vyznelo, keby som benderov nechal nepreložených?

Uživateľ Terepin zmazal svoj príspevok.

Terepin

Terepin (hodnotenie, recenzie)

Pracujem na preklade. Pokiaľ nebude mať môj preklad negatívne ohlasy, otitulkujem celú 4. sezónu. Prvú epizódu dokončím ešte dnes.

Tsukikage

Tsukikage (hodnotenie, recenzie)

Prcek008

Nevim no, mě přišli obě finále velice silný, ale to třetí to mě odrovnalo trochu víc, předsejen spoiler nejezdila na kolečkovym křesle :), ale teď už je to podstatně drsnější než legend of aang

Prcek008

Prcek008 (hodnotenie, recenzie)

alienemo

Mě teda přišla druhá série nejlepší. Hlavně flahback do života avatara Wana. A vůbec, finále bylo podstatně epičtější než-li zde. Tím ovšem nechci třetí řadu hanit, je velice dobrá, jen prostě ne tolik.

na príspevok reagoval Tsukikage

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

Konecne som sa do toho pustil. Pri osmom dieli konstatujem ze to hravo skryje celu druhu seriu do kapsy a bez problemov sa vyrovna prvej, dokonca ju niekedy aj prekonava. Hlavny prinos je minimalizacia trapnosti Bo Lina, zvysenie miery subojov a este lepsia hudba ako v predoslych seriach. Dost je vidno posun postav k lepsiemu. Korra sa zmenila, Mako tiez.

na príspevok reagoval Prcek008

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

Kedy bude von posledny diel? Titulky som k tomu nikdy nepotreboval ale, nechce sa mi vzdy pozriet 20 minut a potom cakat

adamulefa

adamulefa (hodnotenie, recenzie)

Tak tak. Prvých 5 dielov je fantastických! Nemám ani čo vytknúť. A čo vy účastníci diskusie? Vytkli by ste niečo ?

na príspevok reagoval esopesokeso

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnotenie, recenzie)

Tvůrci se dali dohromady a tahle řada je naprosto skvělá.

Zpátky ke kořenům.

alienemo

alienemo (hodnotenie, recenzie)

adamulefa

U mna to bolo pol na pol. Prve diely boli uplne o nicom a skratit 6 dielov na 1-2 by pomohlo. Od polovice sa to rapidne zlepsilo.

Tsukikage

Tsukikage (hodnotenie, recenzie)

já se tak těšim, tolik krásných zlých postav, tolik bojů, miluju všechny serie bez vyjímky :D

Reklama

Reklama