Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teena Brandonová (Hilary Swanková) z malého mestečka uteká pred spravodlivosťou po krádeži auta a pri tej príležitosti zmení svoje meno na Brandon Teena s kompletnou zmenou osobnosti, o ktorej premýšľa už dlho. V obrovských zmätkoch, ktoré sprevádzajú jej premenu, sa zoznamuje s Lanou (Chloe Sevignyová), ktorá fatálne vstúpi do jej života. Po krátkej romantickej známosti sa Lana dozvie celú pravdu vďaka príhode, keď polícia zatkne Brandona a uväzní ho v ženskom oddelení. Vyzradiť ťažkú pravdu milovanej osobe je pre Brandona nadľudská úloha, ale komplikácie jeho vzťah neohrozia. Bohužiaľ, do situácie zasiahne Lanina rodina, ktorá si svojím nevyberavým správaním vyrovnáva účty za „zradenú Lanu" po svojom... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (24)

Súvisiace novinky

Chloe Moretz krví zbrocená

Chloe Moretz krví zbrocená

31.03.2012

Dětská hvězdička, která vlastně v dětských filmech nikdy moc nehrála, nám rychle dospívá. V upoutávkách na Temné stíny jí Johnny Depp doporučuje, aby „ta rodidla nenechala více zahálet“. S dospíváním… (viac)

Smysl života v dopisech

Smysl života v dopisech

26.05.2006

Dvojnásobná držitelka Oscara za herecký výkon ve filmech Kluci nepláčou a Million Dollar Baby, Hillary Swank, opět spojí své síly s režisérem Richardem LaGravenesem v snímku P.S. I LOVE YOU. Adaptace… (viac)

Reklama

Reklama