Reklama

Reklama

Epizódy(60)

Obsahy(1)

Príbeh sa začína v roku 1681 za vlády kórejskej dynastie Chosun, kedy mladá dcéra dedinského lekára Dong Yi nájde pri rieke telo mŕtveho kráľovského hodnostára. Jeho smrť je výsledkom nekončiacich intríg na kráľovskom dvore, ktorých cieľom je získať moc a zbaviť mladého panovníka titulu. Obeťou intríg sú obyčajní ľudia, ktorých jedinou nádejou je skupina vzbúrencov známa ako Klan dýk. Klan však čoskoro odhalia kráľovskí vojaci a jeho členov nemilosrdne prenasledujú. Otec Dong Yi, ktorý je v skutočnosti vodcom Klanu dýk, zahynie rukami kráľovských vojakov. Jedinou nádejou pre Dong Yi je zabudnúť na svoj pôvod a meno. Dostáva sa na kráľovský dvor, kde svojou inteligenciou, krásou a odvahou zaujme aj samotného panovníka. Pred intrigami dvoranov však nie je nikto v bezpečí a tiene minulosti Dong Yi nemilosrdne prenasledujú... (Incantator)

(viac)

Diskusia

Tyckin

Tyckin (hodnotenie, recenzie)

triana

S takovým dabingem to musí být fakt zážitek :-D  Já to jedu samozřejmě v originále a zatím nemám slov, až na pár drobností mi to vyrazilo dech. Jeden by čekal rozvláčný "nekonečný" seriál, ale ono te to tak nabité a působivě udělané, že to skoro ničím neprokládám a jedu co můžu :-)

triana

triana (hodnotenie, recenzie)

Momentálne beží na maďarskej stanici M1 pod názvom Tajomstvá kráľovského domu (alebo A királyi ház titkai). Ako ináč, s dabingom :-/

na príspevok reagoval Tyckin

Reklama

Reklama