Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie musí spávať s nabitou zbraňou, aby ochránila seba aj svoju dcéru Franny. To sa však obráti proti nej a pred sociálkou vyzerá ako ľahkomyseľná a nespoľahlivá matka, ktorá odistenou zbraňou ohrozuje život vlastného dieťaťa. Dcéru jej vezmú a zveria do opatrovateľskej starostlivosti Úradu pre sociálno-právnu ochranu detí. Carrie nepomôže ani zvolená prezidentka, a dcéru jej nevrátia ani ďalšie známosti na najvyšších miestach. Unesený pacient Peter Quinn sa prebúdza v lesnej vile na brehu jazera, kde ho opatruje stará známa, nemecká agentka Astrid, ktorá narýchlo priletela z Berlína. Je to len halucinácia pred smrťou alebo skutočné šťastie? Quinn s poškodeným mozgom si nie je istý, čo vlastne vidí. Medzi Saulom Berensonom a riaditeľom CIA Darom Adalom to začína poriadne iskriť a napätie eskaluje tiež medzi CIA a budúcou prezidentkou USA, Elizabeth Keanovou. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To, že se z předchozího dílu vytratila akce, mi nikterak nevadilo, jenže sedmá epizoda už přišla o napětí i atmosféru, takže jsem zase skončil u Carrie, na kterou opět vytáhli všechny její kostlivce, což už mě nudí, protože se tak děje v každé sezóně. Upřímně, kdyby nebylo tandemu Javadi- Adal, nebylo by se na co dívat. A ta zbytečná vysvětlující scéna na závěr?WTF? Komu to nedošlo už předtím, měl by se radši dívat na jiný žánr. ()

Ivo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pořád se to nějak nemůže rozjet ... Už 7 dílů kulhající, žvatlající Quinn, vzlykající a čím dál hysteričtější Claire a to vše sleduje z řiditelné vzducholodi Salieri. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hysterická Carrie pred súdom už začína nudiť, ale pre tvorcov to je zjavne chvíľka potešenia, keď to opakujú už po niekoľkýkrát bez akejkoľvek invencie. Kráľom epizódy je chladnokrvný vražedný maniak na úrovni Majid, ktorý s jasnou hlavou premýšľa a inštinktívne koná a stáva sa tak momentálne najlepšou postavou, ktorá má navrch pred všetkými váhajúcimi špiónmi, ktorým tvorcovia naordinovali nerozhodnosť pre lepšie naťahovanie epizód. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama