Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agentka Carrie Mathisonová zatlačí na manžela americkej veľvyslankyne v Pakistane, Dennisa Boyda, aby sa priznal, že pomáha pakistanskej tajnej službe, ale bez úspechu. Do výsluchu navyše zasiahne veľvyslankyňa Marha Boydová, ktorá sa podľa všetkého rozhodla manžela chrániť. Celé veľvyslanectvo s Carrie na čele sa horúčkovito pripravuje na výmenu väzňov, ktorá sa má uskutočniť na letiskovej ploche. Za Saulom však z džípu teroristov vystúpi aj malý chlapec so samovražednú vestou. Carrie vie, že Saul si už nepraje ďalej žiť. Akým spôsobom ho môže prinútiť, aby výmenu nesabotoval a neohrozil životy všetkých zúčastnených? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda byla velice "výživná". Atmosféra i napětí postupně gradovaly a mně bylo jasné, že už už k něčemu dojde, ale záludní teroristé a ještě záludnější filmaři mě napínali tak dokonale, jako by měli maturitu z obsluhy skřipce inkvizičních katů. Vydařená záležitost, bavil jsem se skvěle. ()

pallok 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pravdepodobne dramaticky aj obsahove najlepšia epizóda celého seriálu, maximálne napätie a hustá nekompromisná akcia z oboch strán. Za predpokladu, že šlo o primerané množstvo výbušnín a nevstanú z mŕtvych. ***** ()

Reklama

Reklama