Reklama

Reklama

Hnev Titanov

  • Česko Hněv Titánů (viac)
Trailer 4

Desať rokov po tom, čo hrdinsky porazil obrovského Krakena, sa Perseus (Sam Worthington), poloboh a Diov syn, snaží viesť pokojný život ako dedinský rybár a otec desaťročného syna Helia. Medzitým zúri boj o moc medzi bohmi a titánmi. Bohovia sú nebezpečne oslabení nedostatkom oddanosti ľudí. Strácajú kontrolu nad uväznenými titánmi a ich hrôzu naháňajúcim vodcom Kronom, otcom dlho vládnucich bratov Dia, Hada a Poseidona. Tento triumvirát premohol svojho mocného otca už dávno a nechal ho hniť v ponurej, bezodnej priepasti Tartaru - väzení, ktoré leží hlboko v podsvetí. Perseus nemôže ignorovať volanie spravodlivosti, keď sa Hades (Ralph Fiennes) a Diov božský syn Ares dohodnú s Kronom na zajatia Dia. Sila a moc titanov je stále väčšia, zato Diovi jeho božská sila dochádza a na zemi sa rozpúta peklo. S pomocou kráľovnej Andromedy (Rosamund Pike), Poseidonove polobožského syna Argenora a padlého boha Hefaista sa Perseus vydáva na zradnú a nebezpečnú výpravu do podsvetia, aby oslobodil Dia, premohol titánov a zachránil tak celé ľudstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (18)

Trailer 4

Recenzie (1 121)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Více než slušná akce a triková pastva pro oči. Pan Láva je dostatečně destruktivní a chlístance žhavé hmoty, které odlétají když máchá rukou mažou města z povrchu se smířlivou samozřejmostí. I ostatní monstra jsou udělané moc pěkně. Tak dál. Příběh je zhruba stejně pitomý jako slabší díly Herkula a Xeny z dob mého mládí, jen to díky větším prachům vypadá celé o hodně líp. Liam Neeson je zase týpek, Sam se taky docela snaží (s tím scénářem toho nikdo moc zahrát nemůže) a Rosamund Pike je trochu hezčí Andromeda než ta minulá. Romantická linka nefunguje, schizofrenicky si pro sebe povídající Perseus taky moc důvěry nebudil... ale co. Akce je super a určitě si HŇEV ještě párkrát pustím. ()

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Další z hollywoodskych megalománskych nezmyslov,bez ktorých by sa tento svet kľudne zaobišiel.Scenár je jedna veľká katastrofa a ten,kto ho písal,musel byť nadrbaný alebo zhulený.Perseus,ten veľký Človek a nekompromisný odporca Bohov a božej moci sa z ničoho nič preonačil a hrdinsky bojuje na strane tých,ktorými v jednotke tak pohŕdal,dokonca zabudol aj na to,že mu strýčenko Hádes vyvraždil celú adoptívnu rodinu.Z veľkého a hrdého vládcu všetkých Bohov je bezmocný a dementný dedko,ktorý sa trasie v milujúcom náručí svojho odrazu zázračne dobrého a rodinne založeného brata...Úžasné.Ten,kto dokáže ignorovať to množstvo trápnych,pre normálneho človeka nestráviteľných paradoxov,je buď príliš zhovievavý,alebo hlúpy.Mňa osobne dosť uráža,keď si niekto myslí,že ma môže oblbovať takýmito donebavolajúcimi hovadinami.Tiež nechápem,ako mohli takí vynikajúci herci,akými sú Liam Neeson a Ralph Fiennes (obaja sú v mojej top desiatke) pripustiť,aby sa ich mená spájali s niečim tak zúfalo stupídnym.Bombasticke vizuálne efekty(,zvlášť v druhej polovici),obstojná hudba a,chvalabohu,nie príliš dlhá minutáž.Tak nech si tieto tri slabé pozitíva rozdelia jedinú hviezdičku,ktorú som vo svojej nekonečnej zhovievavosti ochotná udeliť. ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

O něco lepší vizuální zážitek než při jedničce, ale taky jsem se tady dočkal zklamání hlavního záporáka, který sice naháněl hrůzu, ale ta jeho hlava mi přišla dost chabá a na takového velikána směšná. Přišly také velké skoky mezi ohromnou akcí a velkého uklidnění. Perseusovi narostly vlasy a nechal si udělat trvalou, to také nebylo to pravé ořechové. Začátek bych hodnotil za 5, prostředek za 3 a konec za horších 5. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Ešte omnoho horšie ako jednotka. Odborne sa tento druh filmov nazýva "dementná kokotina". Mám chuť vylúpnuť si oči vidličkou a s láskou spomínam na Ghost Ridera 2, ktorý je vedľa tohto dobre napísaná, zmysluplná a dobre zahratá zábava. Hlboký obdiv k hercom formátu Neesona a Fiennesa, že dokážu hrať v niečom tak retardovanom a tváriť sa, akoby to bol Shakespeare. Aj že sú ochotní vliezť na pľac s takými polenami, ako je Worthington a Pikeovina. Takisto hlboký obdiv k hollywoodskemu systému, ktorý na takýto scenár potrebuje štyroch dobre zaplatených ľudí. Niektorí tu tvrdia, že je v tom nadhľad. Okrem šaškovania Billa Nighyho som si nič také nevšimol. Nebyť jednej či dvoch slušne natočených akčných scén dám odpad. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Napriek početným trikom a akčným scénam je to strašne nudné, nezáživné a vinou nesympatických kladných postáv až blbé. Kým minule Worthingtonovu nudnosť maskovala dobrá akcia a skvelá partia dobrodruhov, teraz sú akčné scény slabé a čo sa týka dobrodruhov, preč sú doby charizmatického Madsa Mikkelsena, Liama Cunninghama a Nicholasa Houlta. Scenár je ešte horší, ako minule. Vôbec ma nezaujímali postavy, ani ich motivácie a psychologické pozadia. Nezaujímalo ma, prečo robia také a také veci, nezaujímalo ma, čo tým sledujú atď. Ak aj sa objavilo niečo predsa len trocha šťavnatejšie (obri), stále som bol až prekvapený sám zo seba, ako ma to nedokáže strhnúť. Je to fádne a rutinné a nemá to ani tých pár plusov, ktoré mal prvý diel. Všetko sa dá dlho dopredu očakávať („jednotkový“ zlosyn precitne a na jeho zvoľnené kreslo zasadne nová postava) a po emočnej stránke je to skutočne bieda. ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (viac)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (viac)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené