Reklama

Reklama

Popoluška na snowboarde

  • Slovensko Kočka na snowboarde (viac)
Trailer

Krásna Kim (Felicity Jones) kedysi bývala šampiónkou v skateboardingu, teraz ale smaží hamburgery a snaží sa uživiť seba a svojho otca. Čoskoro sa na ňu usmeje šťastie v podobe práce v luxusnej horskej chate v Alpách. Kim je spočiatku zmätená bizarnosťou nóbl sveta, ktorý je plný prvotriedneho šampanského, majestátnych hôr a po pás hlbokého prašanu. Potom ale objaví snowboarding a s ním úplne nový svet. Ukáže sa, že Kim je prirodzený talent, a tak začne čoskoro trénovať na súťaž organizovanú pri príležitosti ukončenia sezóny. Má jedinečnú príležitosť vyhrať poriadnu sumu peňazí. Lenže predtým, než sa znovu stane šampiónkou, musí prekonať svoje obavy ... a tiež zistiť, ako sa veci majú s Jonnym (Ed Westwick), sympatickým, avšak evidentne nedostupným synom jej šéfa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

Anduril 

všetky recenzie používateľa

Náhodou pekná romantická komédia. Je to asi film zameraný najmä na ženských divákov s romantickým vnímaním. Nájdeme tu aj klasické klišé. Bohatý mladý chalan zaľúbený do chudobnejšej milej peknej baby. Popri tom je na scéne ešte jeho bohatá snúbenica. Ako to asi dopadne? Ale aj toto romantické klišé sa dá poňať zaujímavým a humorným spôsobom. Aj keď to nie je môj žáner, hodnotím ho dosť pozitívne. ()

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Pro mě velké překvapení. 3* s velkým +. Čekal jsem opravdu nějaký mega romantický shit, ale dostalo se mi příjemné romkom ze snowboardového prostředí. A na své si přijdou jak dámy (Ed Westwick), tak i páni (Felicity Jones, či ta bloncka co s ní je na pokoji). Samozřejmě děj je jak z učebnice, po 20minutách víte, jak to skončí a co bude následovat, ale na to jste si všichni již určitě zvykli. Kdo má rád hory a snowboard a hledá něco na oddech, bez problémů se může pustit do tohohle. ()

Reklama

Lachvos 

všetky recenzie používateľa

Romantika se neztratí nikdy, snowboarding je sázka na jistotu plus atraktivnost krásných horských vyhlídek, břitký humor hlavních protagonistů taky nepřijde nazmar, dle mě sázka na jistotu. Jistě, film je pouze pro určité typy a to i přesto, že musíte časem přivřít očka nad tou sentimentalitou nad výbornými komediemi například minulých pár let, ale že by tohle byl až takový propadák, to ať mi nikdo netvrdí ;) ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Klišovitý film, ale hraje tu Bill Nighy a Ed Westwick, takže se z toho nakonec vyklubal velmi příjemný snímek na odpolední siestu. Mimochodem všimli jste si, že tu hrají skoro ze zásady jen herci ze všech možných seriálů, které se momentálně natáčí? Kromě Eda z Gossip girl, tu máme Sophiu Bush z Partners, Georgia King z The new normal, Nicholas Braun z 10 things I hate about you. A co se týče Felicity Jones, tak na to že je jí 29 furt vypadá na 17...nechápu jak to dělá..ta osoba prostě nestárne....já osobně si ji pamatuju z tohoto seriálku, na který jsem se jako malá vždycky v neděli ráno dívala. No takže za tato milá překvapení musím dát 3*, dokonce jsem uvažovala o 4*, ale pak jsem si řekla, že to nebudu přehánět. ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Můj ty světe! Anglická popelka na prkně! Celý film jsem se cítil, jako by mi někdo vrážel sirky pod nehty, ale držel jsem se statečně! Dokoukal jsem to bez jediné přestávky na zvracení a měl jsem u toho jen několik hloupých a sexisticky perverzních komentářů. Stále jsem čekal, kdy některá z hlavních protagonistek odhalí alespoň jedno své kůzle a já zbrkle přihodím ještě jednu hvězdu, neboť se k tomu celý ten hloupý film schylovalo, ale nakonec nebyla vidět ani jediná holá prdel. Zcela a úplně mne dorazila závěrečná titulková šou, za kterou jsem paradoxně ještě hvězdu ubral, anžto kalich trapnosti již přetekl. Božínku, tak tohle tedy skutečně ne! 25% ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (19)

  • Felicity Jones opísala svoju postavu ako „vtipné, temperamentné zviera“ a ako dôvod, prečo túto rolu prevzala, uviedla svoju pozitívnu spoluprácu s režisérom Traillom. (Arsenal83)
  • Vo filme sa predstavila profesionálna snowboardistka Tara Dakides. Prvýkrát sa začala angažovať v lete 2009 a cítila sa „extrémne polichotená a zároveň vystrašená“ z toho, že sa má reálne objaviť vo filme. (Arsenal83)
  • Počas vývoja bolo urobených niekoľko zmien v scenári, vrátane odstránenia mladšieho brata postavy Kim (Felicity Jones). Kvôli rozpočtovým obmedzeniam bolo niekoľko scén zrušených alebo boli presunuté na iné miesta. (Arsenal83)

Reklama

Reklama