Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu jsme se dočkali výrazného zlepšení, oproti předchozímu dílu. Přesto však ne takovému, aby se opět nejednalo o silně podprůměrný snímek s nelogickým dějem a s mizernými herci. Scénář opět úplně mimo mísu, je pojatý velmi jednoduše a děj jako takový je absolutně bez spádu, či nějaké atmosféry. Herecké obsazení o poznání lepší, přesto zde není snad ani jediná postava, která má nějaké charisma. Dialogy či nějaký humor je zde buď velmi špatný nebo velmi násilně protlačený až nevkusný. Souboje celkem ujdou, celkový dojem kazí špatná kamera a střih. Jako zlepšení tu jednoznačně je, o tom žádná. Snad budou tvůrci touto vzestupnou tendencí pokračovat a další díly Krále Škorpiona budou už jen lepší a lepší. 2/10. ()

Paviozo odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosté znásilnění historie, kinematografie a všeho co vás napadne. Hlavní hrdina akáďan, příšerný herec, co bojuje kdesi na starověkém východě s asiatama, do toho jeho kámoš Olaf, Teuton z Germánie (??), Ron Perlman který svou rolí zde klesnul až na samé dno. Akční scény vypadají vážně jako parodie ("bacha, týmhle je armáda mocného Talase....kolik jich je? asi 50"), kostýmy sebrali někde ve skladech (asiaté v římském tělovém brnění s římskou důstojnickou helmou na hlavě). Vážně příšernost, snažil jsem se to dokoukat, moc jsem se snažil, ale stejně jsem musel přeskočit až na konec. A ten byl stejně hrozný jako celý film. ()

Reklama

dragonian 

všetky recenzie používateľa

pohoda..pohoda az na to, ze tvorcovia pouzili do vyzbroje armad vysokostredoeke trebuchety miesto katapultov..avsak pohoda, len necela polka zaberu..pohoda..pohoda, ze pri Akkadanovi je Teuton..aj ked sa objavili az v roku 200..a dej sa odohrava v roku -1000..to uz nie je fakt vtipne..avsak pohoda..*zaujimavy pribeh* preto hviezda..sucitim s hlavnym hrdinom, velikany to vzdy mali tazke, este viac, ked bojovali za ideal, ktory bol prakticky len v ich hlave..sam proti vsetkym..pohoda..druha hviezda..:) ()

Beastmaster4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Po druhém dílu mě tohle docela mile překvapilo. Je to strašná slátanina, ale herecké výkony, hlavně tedy Billy Zane, mě prostě bavili. Béčko, které chcete vidět, protože máte možnost se u něj zasmát a navíc nedostanete zbytečný zástup nepovedených triků, z kterých se vám dělá nevolno. Po dvojce je tohle opravdu skok vzhůru. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama