Reklama

Reklama

Benjamin Mee (Matt Damon) je novinár z Los Angeles a autor dobrodružných kníh. Ako slobodný otec čelí pri výchove svojich dvoch detí mnohým úskaliam. Vo viere, že nový začiatok a nový štart pomôže obnoviť pocity rodinnej spolupatričnosti, dá výpoveď v práci a kúpi na vidieku starý dom s obrovským pozemkom a jedným bonusom - patrí k nemu aj zoologická záhrada! V Rosemoorovom zvieracom parku sa o desiatky zvierat starajú ošetrovateľka Kelly Fosterová (Scarlett Johanssonová) a jej oddaný tím. Bez akýchkoľvek skúseností, s minimom času a značne obmedzeným rozpočtom se Benjamin rozhodne, že s podporou svojej rodiny a miestnej komunity znovu otvoria ZOO pre verejnosť. Benjamin Mee už dobrodružné príbehy nepíše, on ich začal žiť na vlastnej koži, a to priamo na svojom pozemku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (35)

Trailer 1

Recenzie (834)

FlyBoy 

všetky recenzie používateľa

Kto by to bol čakal, že jedného dňa si bušič Jason kúpi Zoo, stretne tam stratenú Charlotte a stane sa starostlivým tatkom i báječným gazdom. Spýtam sa ale takto, nestačilo už toho preháňania? Uf, Crowe bol vždy taká vlezdoprdelka, no tentokrát je patrné, že sa do toho zadku chce natlačiť celý a ostať tam čo najdlhšie. Pokiaľ sa v kabínach/kuloároch rozplýval nad športovým duchom/biznisom alebo v koncertných backstageoch nad neuveriteľne páčivou novinárčinov - bolo to viacmenej v poriadku. U "Jerryho" ma uspokojilo zobrazenie nekonečného prívalu ruchu/stresu/prehier i výhier s ktorými sa fundovaný hráčsky agent musel vysporiadať aby dosiahol kýženú rovnováhu. "Na pokraji slávy" som bol zas ešte oveľa intenzívnejšie uzemnený tým nádherním stmelením sedemdesiatkového hudobníckeho prostredia a anekdoty o jednom enormne nadanom novinárovi. Avšak v tejto zoologickej záhrade mi nevadia snáď len tie zvieratká a dve solídne klapky (laptop, kaviareň), inak sa to zasekáva od meravých hercov, cez citlivuškársky skript až po ošúchanú réžiu. V miestach kde sa to tvári závažne, ma doráža tá vytŕčavá teatrálnosť a pokusy o žart miznú ako prd vo vetry. Tak premrštene idylickú kravinu o prekonávaní smútku a nových začiatkoch som už dlho nevidel a po tomto prepatetizovanom delikte si na C.C. dám do budúcnu riadneho bacha. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Velmi, VELMI sympatické překvapení, namísto rozjuchané komedie (jakou jsem naivně čekal) moc milý (byť taky lehce naivní) film s výborným Damonem a řadou velmi dobře hrajících ostatních herců a hereček. Dojemné scénky jsou servírovány umírněně a vyváženy odlehčenými místy, závěr je ale silně slzopudný a i já jsem musel utřít oko (něco mi do něj spadlo). Fakt příjemný film. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Filmík, který se mi přesně trefil do nálady. Takové příjemné rodinné pokoukání jsem dlouho sháněl. Ke konci velké množství dojemných scén, které ani mě nenechaly chladného. Nebudu prozrazovat jestli slza ukápla nebo ne:) Scarlett je kočka a s Damonem jí to moc sluší. Celkově chválím casting, hlavně dětských herců. Někomu může připadat že Crowe zklamal, já si to rozhodně nemyslím. PS: Musím si někde sehnat ten bezvadnej svinovací metr. 70% ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Hrozný slaďák. Herci sú sympatickí, ale väčšina vedľajších postáv nevyužitá. Je tam hromada scén, pri ktorých som si vravel, že by sa z nich dalo vytrieskať omnoho viac. Navyše je to tak veľmi feel-good, až je to lepkavé a ku koncu už hrozia aj žalúdočné problémy. Od polovice už som s tým iba bojoval. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Milý rodinný film, ktorý si celý čas drží všetky atribúty v jednej rovine - ničím extra nenadchne, neprekvapí, ani nerozčúli, dobre sa naň pozerá. Občas je realita ponúkaná príliš idealisticky a naivne, ale v rámci žánru sa to celé dá uniesť. Potešili hlavne zvieracie herecké výkony a to, že popri záplave akčných-dramatických a romantických filmov aj takéto filmy treba. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (21)

  • V době, kdy se příběh ve skutečnosti odehrál, bylo dětem mnohem méně: 4 a 6 let. (movieband)

Reklama

Reklama