Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu bláznivá Stefanie Plum (Katherine Heigl) je na tom mizerne. Nemá prácu, peniaze ani manžela a navyše jej práve zabavili auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku práce v jeho firme - chytá osoby, ktoré sa nedostavili na súd! Za jedného takého výtržníka môže zhrabnúť aj desať tisíc dolárov. Stefanie to pripadá ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli (Jason O'Mara), šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však háčik, Morelli je jej kamarát z detstva, dokonca možno viac než kamarát... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (139)

Eilean Donan 

všetky recenzie používateľa

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Katherine Heigl vypadá skvěle, ale měla by si uvědomit, že to samo o sobě nestačí ani na průměrný film. A když už se nějaký takový rozhodla vyprodukovat, proč si nezaplatila za režiséra, který by z tohoto námětu byl schopný udělat kriminální komedii? Tohle se sice chvílemi jako komedie tváří, ale postrádá to jakýkoliv vtip. Ale zase to díky tomu nemůže fungovat jako kriminální thriller. Prostě další veskrze zbytečný film. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Z americkej tradície, ktorá už beztakk robí hanbu prezumpcii neviny a ochrany súkromia, urobia ešte tupý film, kde po úsmeve a krimi nie je ani stopa. V teplom bahne preváľané gagy a reči, kde si sypem popol len a len na svoju hlavu, že možno som mal počúvnuť pud sebazáchovy. Na druhej strane ma sem priviedli prsia Heigl. Námatkovo len... Hnus vzťahov a degradácia slova. (videné 07.02.2016, JOJ archív) ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama