Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu bláznivá Stefanie Plum (Katherine Heigl) je na tom mizerne. Nemá prácu, peniaze ani manžela a navyše jej práve zabavili auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku práce v jeho firme - chytá osoby, ktoré sa nedostavili na súd! Za jedného takého výtržníka môže zhrabnúť aj desať tisíc dolárov. Stefanie to pripadá ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli (Jason O'Mara), šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však háčik, Morelli je jej kamarát z detstva, dokonca možno viac než kamarát... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (139)

somnar 

všetky recenzie používateľa

Slyšíte to? To Katherine Heigl zatlouká poslední hřebíček do rakve své kariéry. A přitom to po Zbouchnuté vypadalo tak nadějně... Slečna nebezpečná je direct-to-dvd slátanina, která nemá v kinech vůbec co dělat. Chcete romantiku? Nedostanete ji. Chcete komedii, akci? Nedostanete je. Nechcete Heigl ve sprše? Dostanete ji! 30% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ale no, až také zlé ako všetci hovoríte to veru nebolo. Náhodou celkom pozerateľné a zaujímavé. Aj keď to spočiatku až príliš pripomínalo film The Bounty Hunter, neskôr už si to našlo svoju vlastnú cestu a išlo to skôr líniou kriminálky. Takže podľa mňa celkom fajn, aj keď miestami trochu absurdné, ale zase na druhú stranu tam nechýbalo aspoň nejaké napätie a malo to dokonca aj prvky komédie, čo nikdy neni na škodu. Je síce pravda, že Katherine Heigl sa hodí skôr do iných typov filmov, no ani tu nebola na zahodenie. ()

Reklama

Chip89 

všetky recenzie používateľa

Film s nijakými hereckými výkony, s nijak neuvěřitelným příběhem a já se přesto docela bavila. Nenáročný film, na který se dá koukat rozkouskovaně a přesto žádné kouzlo neztrácí. Film na večer před spaním. Nejvíce jsem se pobavila u scény, kdy hlavní hrdinka rychle hledá pistoli v kabelce, v tu chvíle jsem viděla většinu žen a jejich problém:D ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Tento film byl hodně podobný snímku Ex-manželka za odměnu. Podobnost byla evidentní po pár minutách. V tomto filmu byl padouchem muž, ve snímku Exmanželka za odměnu to bylo naopak. Když pominu podobnost, tak mě snímek překvapil a hlavní hrdinka Stefanie byla docela vtipná. Konec byl sice trochu víc vlahý, ale na celkovém dojmu to nic nezměnilo. Celkově 55% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama