Reklama

Reklama

Slipknot: (sic)nesses

(koncert)
všetky plagáty

Recenzie (11)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Asi sotva někdy budu fanouškem téhle kapely, ale musím uznat, že to těch devět maskovaných psychopatů v Doningtonu parádně rozjelo a (pokud vás nezajímají klávesáci) je to velmi dobře natočené i sestříhané. Snad jen rozmazávání obličejů slečnám, které ukazovaly prsa, PROTOŽE byly v záběru, je kravina. ()

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Metalová deviatka z Iowy aj na tomto zázname koncertu z festivalu Download dokazuje, že všade kam príde, tam to zrovná so zemou. Masívna a agresívna energia najlepšieho svetového metalového monštra dokáže umlčať všetkých, ktorí sa postavia proti nim a ich armáde maggots, ku ktorej sa hrdo hlásim aj ja. Vymakané masky a texty odzrkadľujúce, že život nie je prechádzka ružovou záhradou - to je Slipknot. Areál Downloadu padol, 80 000 červov sa zbláznilo a vďaka tomuto záznamu to uvidia aj tvoje vnúčatá, ktoré budú fucked up in the head. Okrem skvelej hudby, slečien odhaľujúcich svoje poklady z pod trička a slovenskej vlajky, ktorú možno v dave vidieť, je to jeden z posledných záznamov koncertov s Paulom Grayom. Nech mu je zem ľahká. ()

Reklama

COF_666 

všetky recenzie používateľa

Málokterá metalová kapela dokáže využít svůj čas na pódiu jako Slipknot. Ještě k tomu na festivalu! Strhující show, fantastické publikum a výborný zvuk. Ač nejsem bůhvíjaký fanda, tenhle koncert je fantastický. ()

Zaujímavosti (1)

  • Cap, čo sa objavuje v klipe Left Behind, je Shawnov. (LolopelS)

Reklama

Reklama