Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď bývalý newyorský policajt na úteku Nick Cassidy (Sam Worthington) vstúpi do lobby hotela Roosevelt v New Yorku, vyjde na jedno z najvyšších poschodí budovy a vylezie na rímsu, ohrozuje viac než len svoj vlastný život. Na nejakú dobu sa zastaví celé mesto a to vrátane niekoľkých veľmi nervóznych ľudí s veľkým tajomstvom. Cassidyho rozhodnutie nevytvorí len mediálnu búrku, ale aj zamotanú situáciu pre policajnú psychologičku Lydiu Mercer (Elizabeth Banks), ktorá sa ho snaží presvedčiť, aby neskákal. Čím viac sa o to snaží, tým viac jej začína dochádzať, že Cassidy má možno v pláne úplne niečo iné ako samovraždu. Že by to malo niečo spoločné so záhadným projektom, na ktorom pracuje jeho brat? Alebo s tajným rokovaním jedného z najvplyvnejších obchodníkov New Yorku (Ed Harris)? Počas Cassidyho odvážneho činu začína postupne zapadať každý dielik puzzle do druhého. Z príbehu skompromitovaného policajta, ktorý sa snaží dokázať svoju nevinu, sa stáva niečo stále viac šokujúcejšie. Zrazu je v stávke oveľa viac, ako život jedného muža stojaceho na rímse... (TV Markíza)

(viac)

Videá (34)

Trailer 1

Recenzie (447)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Sledovalo sa to celkom fajn. Mám rád tieto plánované prekvapenia na úkor neľudských a bohatých namyslencov. Tu si jedného z nich strihol Ed Harris a výborne mu to sadlo. Trochu pochudol, dúfam, že len kvôli filmu, pretože by som s ním ešte rád zopár filmov videl. Takéto filmy majú prekvapovať, preto ma hneď v úvode rozosmiala amatérska chyba režiséra, keď do úlohy hotelového poslíčka obsadí pomerne známeho herca. Okamžite je jasné, že to nebude iba obyčajný poslíček a záver mi dal za pravdu. Trochu mi vadila i nafintená "čivava", na ktorú sa síce dobre pozerá, ale jej oblečenie na takúto akciu je tak nejak zbytočne sexi. Nabudúce odporúčam len tangá, lodičky a hore bez...70%. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Plytka variacia Vyjednavaca, Spojenca a x dalsich filmov v ktorej snaha o nejake napätie nefunguje. Nastastie je dost zabavna, takze to prilis nevadi. Do kolonky zaner by som teda pridal slovo komedia. Takisto technicka stranka je bezchybna. Väcsina hercov ustala svoje figurky bez ujmy na cti. Medzi tych menej stastnych bez nejakej vyraznejsej sceny patria Edward Burns a Kyra Sedgwick. No a nakoniec tu mame Elizabeth Banks, ktora je uplne mimo a vôbec nevie ako sa ma tvarit. Vysledkom je slusna jednohubka na jedno pozretie. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Najväčší problém tohoto filmu je, že sa neustále hrá na niečo, čím nie je. Zo začiatku nevinné logické faily neskôr prerastú v stupiditu toho najhrubšieho zrna, aby nakoniec vygradovali až v útoky na divákovú inteligenciu. Jediný zámer Muža na hrane je totiž byť za každú cenu cool. Tým, že Worthington s Burnsom súťažia o titul najnesympatickejšieho herca súčasnosti sa radšej ani nebudem zaoberať, ale načo bola v tomto filme dobrá napríklad postava Angie? Jedinou jej úlohou bolo predvádzať kozy a zadok a aj keď ich má pekné, dej zrovna dopredu neposúvajú. A keď potom odrazu začne v každej druhej scéne využívať svoj latinoamerický potenciál, už iba nechápavo krútite hlavou s vedomím faktu, že jediné španielské slová, ktoré scenárista poznal, sú puta a mierda. Scenár vôbec je asi najhorším atribútom celého snímku a podľa mňa aj prvým tohtoročným horúcim kandidátom na zlatú malinu. Rovnako ako Worthington a Rodriguezová. Ale aby som iba nekritizoval, má to celkom tempo. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Poctivá žánrová jednohubka, ktorá si berie od svojich thrillerových vzorov to lepšie, ale nie vždy to vie zúžitkovať vo svoj prospech. Všetko je decentné, réžia umiernená, scenár sa drží šablóny, herci hrajú podľa naučených fráz a póz, nič sa nevymyká štandardu, a to je škoda, pretože neraz celý dojem z filmu kazí práve ten pocit šedého priemeru. A pritom námet nebol zlý, okoreniť to o charizmatickejšieho záporáka, dať mu viac priestoru, vybrať lepších hercov do vedľajších úloh a trošku zapracovať na dialógoch, možno by z toho bolo prekvapenie roka v štýle Telefónnej búdky. 65%. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Thriller o tom jak policajt k obvinění z loupeže diamantu přišel a chce se před všemi očistit.Film nenadchne ,ale ani vyloženě nenudí a drží celkem napětí plus je dobrý pohled na Genesis Rodriguez.Jinak pokud hledáte film jen tak na zabavení a nechce se vám o něm moc přemýšlet tak doporučuji.Za mě 60% a tři hvězdy. ()

Galéria (85)

Zaujímavosti (15)

  • Během pobytu Nicka Cassidyho (Sam Worthington) na římse mění okna na domě svůj tvar. Dokonce se objevuje dvojokno, které tam nikdy nebylo. (Terva)
  • Okolo 80. minúty jeden z okoloidúcich v dave začne skandovať: „Attica, Attica,“ čo je odkaz na postavu Sonnyho, ktorú stvárnil Al Pacino v Psie popoludnie (1975). Attica bola väzenská vzbura, ktorá sa skončila tragicky, keď po potlačení boli orgány činné v trestnom konaní obviňované z použitia nadmernej sily a zodpovednosti za smrť väzňov aj väzenských dozorcov. (Arsenal83)
  • Než snímek skončil u Summit Entertainment, toulal se po Paramountu, jeho dceřické společnosti Paramount Vantage i MGM. Producent filmu di Bonaventura snímek raději převedl do Summitu, se kterým úspěšně spolupracoval i na filmu Red (2010) (272827)

Súvisiace novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené