Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Walker (William Petersen) mal dobrú prácu ako architekt a v Seattli krásny dom s vyhliadkou na jazero. Jeho nová manželka Laura (Amy Brennemanová) ho veľmi miluje, jej syn Toby (Christopher Gray) ho berie ako vlastného otca a jeho šestnásťročný dcéra Nicole (Reese Witherspoonová) je pre neho všetkým. To všetko sa však zmení v okamihu, keď sa Nicole so svojou najlepšou kamarátkou Margo Masseovou (Alyssa Milanová) vyberie na večierok do problémového klubu a zoznámi sa tam s očarujúcim mladíkom Davidom McCallom (Mark Wahlberg). Zaľúbia sa do seba, začnú spolu chodiť a Stevea, ktorý mladíkovi neverí a nepáči sa mu, že by mal byť prvou vážnou známosťou jeho dcéry, nikto neberie vážne. Všetko sa totiž zdá v poriadku. To však len do chvíle, kým Nicole nezačne o svojej novej láska pochybovať. Nežný krásavec David sa razom zmení na násilníka, ktorý začne terorizovať nielen ju, ale aj jej priateľov dokonca i rodinu. Vyjde najavo, že David je nielen bezohľadný násilník, ale navyše sa „živí“ ako drogový díler, a pretože sa nemieni Nicole vzdať, je odhodlaný získať ju späť za každú cenu... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (115)

cunicekb 

všetky recenzie používateľa

řekla bych film spíše průměrný, co se postav týče - typické škatulky, které by člověk v tomto filmu čekal. Wahlberg se mi tímto filmem slušně znusil :) Petersen neutrál - hodnej taťka. Whiterspoon, která nepatří mezi mé oblíbenkyňě zabodovala svým mladistvým vzhledem a naivitou. Celkově má však film velmi zvláštní nepopsatelnou působící atmosféru... ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Psychopatický mladík si to jde vyřídit se všemi, kteří se jen příblíží k jeho vysněnému idolu. Mně na tomhle filmu vadilo, že než se rozjel, tak to dost trvalo. Film se místy až nepříjemně vlekl. Herecky byl na tom tento thriller podstatně lépe. Wahlberg se v jedné ze svých prvních výraznějších rolí ukázal jako solidní tahoun a jeho zlý kukuč, kterým sršel na všechny strany, nevěstil nic dobrého. Mladičká Reese Whiterspoon nic nekazila a Alyssa Milano jako její kamarádka také měla co nabídnout, především po fyzické stránce. Thriller, od kterého lze čekat slušnou porci napětí, by možná se svižnějším rozjezdem vybojoval víc. 60% ()

Reklama

Pit 

všetky recenzie používateľa

Excelentne vybraný Mark Wahlberg na hlavnú úlohu. Toto je presne typ jeho filmov v ktorých je doma. On je typ herca, ktorému podľa mňa nepasujú sladké a hrdinské role, ale práve takéto záporňácke. Ten jeho pohľad: drsný, čistý, jasný, posadnutý, nezabudnuteľný. Bez tohto herca by to bola slabá káva. On z toho robí schopný Thriller na, ktorý som sa vydžal v pohode pozerať až do konca. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasický thriller o magorovi, ktorý terorizuje rodinku. Prvá polhodinka v ktorej je Wahlberg ešte za slušniaka fungovala najlepšie. Medzi ním a Reese to pekne iskrilo. Bohužiaľ potom sa zmení na psychopata, ktorému to aj zrazu prestalo úplne myslieť. A aby mal pri terorizovaní rodinky šancu, tak totálne zblbne aj celá rodinka a dočkáme sa jedného otravného žánrového klišé za druhým. Film dostane nejaké grády zase až vo finálnej dvadsaťminútovke v ktorej partia full retardov oblieha dom full dementnej rodinky. Bol to rovnocenný súboj a definitívne dorazenie Wahlberga, pri ktorom vyletí z okna domu jak stíhačka nejakých 20 kilometrov, ma strašne rozosmialo. Tento thriller sa fakt nedá brať vážne, na to tu napätie vôbec nefunguje. Zaujme len hereckým obsadením niekoľkých budúcich hviezd. Aspoňže Reese to tu fakt seklo. Ako celok ale slabota.  4/10. ()

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Beznadějně zamilovaná Nicole do grázla,který se občas chová jako hodnej kluk. Později když jí konečně dojde co je to za hlupáka díky kamarádce Margo tak se chce ze vztahu vykroutit.To ovšem netušila,že potkala pěkného psychouše,který ji a její blízké bude terorizovat. Konec dobrý a všechno samozřejmě dobře dopadne. Celkem poutavý thriller - oceňuji herecké schopnosti Alyssy Milano,Marca Wahlberga a Reese Witherspoon. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama