Reklama

Reklama

Zo zákulisia Markízy

(relácia)
Publicistický
Slovensko, 1997, 18 min

Obsahy(1)

Dvadsať minút Zákulisných informácií. Novinky o moderátoroch a redaktoroch TV Markíza, aké veľké projekty sa chystajú, a ešte mnoho a mnoho... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (15)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kedy si to dávalo zmysel a človek sa normálne aj tešil, čo ten Rusko pripravuje, aké novinky uvidíme na TV Markíza ako etalón objektivity a televízie západného typu. Postupne po rokoch človek vytriezvel. Z Ruska sa stal minister a dnes po rokoch trestanec najvyššieho rangu. Aj so svojím nepriateľom Kočnerom. Mečiara dali tieto kliky dolu, pretože bol vraj mafián a oni to vlastne tiež boli mafiáni... ()

st3f0o odpad!

všetky recenzie používateľa

Boli časy kedy táto relácia mala svoj význam, vystupoval v nej generálny riaditeľ, ktorý okrem iného priamo odpovedal divákom na ich otázky, informoval ich o pripravovaných zmenách, o tom aké filmy majú v pláne vysielať.. atď... to už je ale veľmi dávno. Názov relácie sa za tie dlhé roky síce nezmenil, no jej obsah už nie je pre zdravo-uvažujúcu ľudskú bytosť sledovateľný... ide o dokonalé dvojča rovnako sračkovitého, na samotnom dne žumpy hnijúceho výkalu pod trefným názvom Smotánka. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Úplne zbytočná relácia. Na čo je to dobré? Stále dokola tie isté dristy a tie isté ksichty. TV Markíza robí so svojich divákov tupohlavé zombie, ktoré sú ochotné sa pozerať prakticky na čokoľvek, čo im naservíruje. Napríklad aj svetoborné novinky "Zo zákulisia Markízy". Novinky o moderátoroch, redaktoroch a programoch, ktoré spoločne tvoria jeden samopropagujúci, publicistický odpad! ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Za čias Pavla Ruska to ešte malo akú-takú výpovednú hodnotu, divák sa dozvedel nové (vtedy ešte naozaj užitočné) informácie, celková atmosféra začínajúcej Markízy bola príjemná, dôležité otázky z oblasti zákulisia TV boli práve v tejto relácii zodpovedané, detaily vysvetlované... Neskôr to už bola iba fraška. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Nerozumiem, prečo by ma malo zaujímať, čo sa varí v kuchyni jednej nechutne komerčnej televízie (a áno neodpustím si to ani v tomto komente - ktorá nás v hlavnom vysielacom čase niekoľko krát do týždňa kŕmi tureckou telenovelou). Snáď len to, aby som sa dozvedel, aké "tromfy" ešte na nás mienia vytiahnuť. A to všetko v podaní nasliznutého Romana Jurašku. No fasa... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama