Reklama

Reklama

Cestoviny

(relácia)
všetky plagáty
Rodinný / Súťažný
Slovensko, 2001, 30 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná relácia televízie Markíza. Aj vy môžete cestovať na dovolenku k moru - stačí sa rýchlo zbaliť a doraziť včas na stanovené miesto. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (14)

tron 

všetky recenzie používateľa

V rámci možností kultová relácie televízie Markíza, síce už zrušená (naposledy sa ju televízia pokúsila oživiť myslím cez leto 2008 alebo 2009 s Romanom Juraškom a Kikou Farkašovou a v roku 2017 sa objavil "až" jeden diel s Janom Tribulom, ale diváci už nemali záujem), no svojho času mimoriadne populárna. Predovšetkým – ten nápad bol super. Moderátorka na letisku a vedľa nej človek, ktorého delia dajme tomu tri hodiny od vysnívanej ZADARMO dovolenky. Naopak, v nejakom slovenskom meste televízny akčný štáb v čele s Vilom Rozborilom, ktorý doslova behá po uliciach, prehovára a pýta sa náhodných okoloidúcich, či nemajú záujem o zadarmo dovolenku. Má to jediný háčik: do troch hodín sa musia rozhodnúť, zbaliť, vybaviť si zaopatrenie detí (prípadne dovolenku v robote) a samozrejme musia sa (televíznym autom s profesionálnym šoférom, celým štábom a Rozborilom) dostať na letisko. Ak to stihnú, letia oni. Ak sa omeškajú čo i len o sekundu, sú „vyvážení“ cestovinami (doslova – dostali toľko kíl cestovín od sponzora relácie, koľko vážili). Bolo to akčné, adrenalínové, parádne improvizované a v podstate sa to minimálne 5 alebo koľko rokov vôbec „neopozeralo“, pritom to dávali raz týždenne. Dnes už by to, asi, nemalo šancu, ale vtedy to bola bomba. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Zábavná, súťažná relácia "Cestoviny", z produkcie súkromnej televízie Markíza, bola pred viac ako desiatimi rokmi veľmi, veľmi populárna. Dnes už by to zrejme zďaleka tak nefungovalo, ale vtedy sa to dalo pozreť. Malo to svojich verných divákov a slušné ukazovatele sledovanosti. Pokus o oživenie tohto projektu s otrasnou moderátorskou dvojicou: Juraško - Farkašová, dopadol katastrofálne a po pár epizodách bol definitívne stiahnutý z programovej štruktúry TV Markíza. ** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Svojho času zábava, mňa len vždy mrzelo, že pri mori som bol len raz a nemohol som si užiť to, čo tam ponúkali. Vždy, keď som tú reláciu videl, tak na mňa padol vánok prázdnin. Moderátori však boli zábavný iba určitý čas. Najviac sa to hodilo Janke Hospodárovej, ktorú mám spätú s týmto asi najviac. ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Při pobytu na Slovensku jsem to vždy rád a pravidelně sledoval. Dva moderátoři, stejné šance na výhru, kdo se dřív sbalí, ten má dovolenou. Ještě nikdy jsem nic podobného v TV neviděl. Bavilo mě pozorovat jak různí lidé reagovali na položenou otázku, zda jsou ochotni se na místě sbalit a následné napětí, kdo vyhraje. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Na dovolenku sa niektorí ľudia balia aj celé dni či týždne. Ja viem, že ak bývalo leto a teplo, stačilo si niekde trošku vypiť či pofajčiť, chytiť nápad, chopiť sa pasu a kreditky a ako človek bol, v šľapkách, kraťasoch a tričku, vydať sa na cesty... Následné zážitky i utrpenie nech nie sú na tomto mieste rozvádzané. ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý nápad, ako menší som sa na Cestoviny vždy tešil. "Vynovená" verzia s Farkašovou a Juraškom bola fajn, no niečo jej oproti originálu chýbalo. ()

Reklama

Reklama