Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 2

Obsahy(1)

Počas druhej svetovej vojny Adam zapredáva svoju dušu Diablovi. Chce len zachrániť milovanú rodinu. Oboje stráca a stáva sa proti svojej vôli nesmrteľným. Je rok 2025 a svet sa mení.  Adam putuje po katastrofami zmietanej planéte. V krajine bez ľudí postupne sám prestáva byť človekom. Večnosť si kráti pomstou, loví démonov a posiela ich naspať do pekiel. Zjavenia Archanjela Gabriela privádzajú Adama na správnu cestu. Gabriel prezrádza, že Diabla možno poraziť jedine získaním bájnych elementov života. Adam počas hľadania elementov naráža na posledných žijúcich ľudí. Veria v obnovu života na Zemi. Vďaka ich nádeji získava Adam silu dokončiť Gabrielov plán.
Pôvodný slovenský mysteriózny thriller je celovečerným debutom študentov VŠMU v réžii Erika Bošnáka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (78)

HarryBlock odpad!

všetky recenzie používateľa

Úvodná scéna s nacistami je ešte paradoxne celkom stráviteľná hoci vedúceho nacistu hrá (ne)herec so židovským nosom ako Adrien Brody. Inak asi celé zle, nemá ani zmysel to rozoberať až na ten herecký výkon hlavného hrdinu, pri ktorom vám asi nebude jasné prečo hrá až tak neuveriteľne otrlo, teda pokiaľ ste nevideli režisérov filmový autoportrét a nedojde vám, že mu to pravdepodobne tak predhrával. Otázka je prečo potom neušiel Csino z nakrúcania? ()

figliar odpad!

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe som videl nejaký moderný slovenský film, a aj na dlhú dobu mi to stačilo. S ohľadom na to, že film mal rozpočet iba 8 000€, efekty boli obstojné (J.J. Abrams musí ticho závidieť toľko odleskov a zábleskov), ale fakt, že sa hneď od prvej sekundy jedná o vykradnutie Constantine a Ja, legenda, a vo filme nieje snáď ani jedna originálna vlastná myšlienka, zráža tento film na dno. A ešte hlbšie ho potápa záverečný song od Desmodu. Také typicky slovenské. ()

Reklama

JoVanGogh 

všetky recenzie používateľa

Prehliadka možností After Effects. Tento film by sa mal edukačne púšťať na hodinách odboru Vizuálne efekty a Animovaná tvorba ako demonštrácia, čo všetko je možné v tomto programe robiť a ako to vyzerá, keď sa niekto nechá uniesť a preženie to. Ďalej by sa mal púšťať na Strihovej skladbe a Hranej réžii na ukážku, ako sa film nemá točiť ani strihať. V scenári povykrádané kadečo zo západu na východ ale na to sme si v slovenskej mladej kinematografii už viac-menej zvykli, podobne ako na strašné herecké výkony. S prižmúrenými obidvomi očami, s odstupom veľkej vzdialenosti a len na základe subjektívnych sympatií, jednu hviezdičku dávam za postavu Gabriela a druhú za Satana. ()

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Katastrofa sa nekoná. Iba prehnane ambiciózne, poloamatérske scífko s ultimátnym námetom, celú dobu oscilujúce medzi gýčovou trápnosťou (prameniacou z prílišného brania sa vážne), vykrádania a kombinovania všemožných žánrových klasík a často i milou nadšeneckou snahou chalanov, ktorí sa v prvom rade bavia. CGI tu (samozrejme v rámci osemtisícového mikrorozpočtu) vôbec nie je tak na zahodenie, ako som očakával a viac než za tvorcov, mi bolo trápne za povýšeneckých čsfd trotlov typu "Slatkac". Úprimne, mám z filmu pocit zaujímavej a trochu bizarnej dobovej rarity z "mŕtveho" obdobia porevolučnej slovenskej kinematografie. Guilty pleasure čerešničkou na torte je samozrejme Desmod v titulkoch. Jedinou skutočne zásadnou chybou projektu tu ostáva fakt, že sa dostal do kinodistribúcie - nepatril tam. ()

Zombiepod odpad!

všetky recenzie používateľa

Immortalitas je samotným dnom slovenskej filmovej tvorby. Katastrofa obrovských rozmerov, ktorá sa dokonca dostala do kín! Obdivujem však režiséra, že sa odvážil pustiť do takéhoto žánru, navyše pracovať s 3D technológiou, keď na to proste nemá. Film je plný odpudivých filtrov, na ktoré sa nedá dívať, zlej kamery a ešte horších digitálnych efektov. Dialógov tu veľmi niet, no keď prídu, je lepšie si zapchať uši. Dej samotný nemá žiadny spád, a miestami chce byť dokonca rádoby poetický, čo definitívne zatlčie debilný záver. Nepočúvať, nepozerať, len sa filmu vyhnúť, to je jediná dobrá rada. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (12)

  • O kinodistribuci filmu projevily zájem společnosti z USA, Francie, Německa či Itálie. (Sufferer)
  • Soundtrack k tomuto filmu nahrala kapela Desmod, pieseň má názov "Nesmrteľní". (tommy187)

Reklama

Reklama