Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

xHarryx 

všetky recenzie používateľa

Proč? Proč? Proooooooč?!?!?! Obě hlavní ženské postavy bx si zasloužily vyhodit z okna libovolného vyspkopodlažního domu. Jedna za to že je submisivní kravka a druhá prostě jen proto že je. Ani mužské postavy ovšem nejsou napsány nějak briskně(Jonhn na všechno nestačí), takže nikdo nemá koule na to je z toho činžáku fakt shodit. Konec je totální bizár. Ztráta času. ()

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku to působilo jako kostrbatý film bez pořádného smyslu. Pak se to trochu zlepšilo, ale ze škatulky průměru se to i tak nedostalo. Postava Dexe mě štvala. Ginnifer Goodwin mi přišla z nějakého důvodu celkem sympatická, zato Kate Hudson odpudivá, i když to by mohlo značit i to, že dobře zvládla svou roli. Chtělo by to jí vidět ve více filmech. Na komedii to moc vtipné nebylo a jak tak koukám na zdejší žánry, co tam dělá "fantasy"? Ehm... Já tam žádné "fantastické" prvky nezaznamenala. ~(3,0)~ ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V posledno desaťročí, sa žánre lámali, s väčším či menším úspechom. Tak napr. taký americký Rom-com začal dostávať novú tvár. Len neviem, či to bolo vylepšenie vizáže. Každopádne nastupovala nová mladá generácia divákov a tým sa trebalo zadosťučiniť. Nejde o zlý snímok, má romantické a dojímavé momenty a nejaký ten humor, ale je plytký a bez gradácie. No okruhu divákov, pre ktorých bol natočený, sa bude páčiť rozhodne viac a tým pádom to možno považovať za úspech. ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Každá nevesta by mala mať niečo modré, pretože modrá je farbou vernosti. Niečo požičané od inej šťastnej nevesty, aby to zabezpečilo šťastie aj jej. Niečo staré, čo bude chrániť jej budúce dieťa. No a niečo nové, čo symbolizuje nový začiatok. Do ľavej topánky mincu pre šťastie a prosperitu. Toľko k anglo-saskej mytológii a symbolike. A teraz nech mi niekto povie, že všetky tieto veci niekomu mohli zabezpečiť skutočné šťastie. No asi ťažko, drahí veriaci! To už je ozaj zmysluplnejšie požičať si rovno chlapa svojej najlepšej celoživotnej kamarátky. Na večerný klystír mozgu takýto film úplne stačí, ale to je asi tak všetko. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Popravde som typ človeka, ktorý si veľmi rád pozrie aj romantickú komédiu, nič proti tomu žánru nemám a celkom dobre sa viem pri ňom pobaviť a oddýchnuť si, ale keď natrafím na podobnú stupiditu, kde ma 99% rozhodnutí hlavných hrdinov dostáva do agónie a pocitu, že sú všetci dementný, to neprehliadnem ani ja. Teda dosť stupídny scenár, pár svetlých vtipných chvíľ, jediné klady hodnotím scénu s tancom a potom master head s bedmintonovou palicou a za to 34%. ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)
  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené