Reklama

Reklama

Svetu hrozí záhuba, záhadný vzduchom prenosný smrtiaci vírus, ktorý nakazených zabíja za niekoľko dní, sa šíri rekordnou rýchlosťou! Lekári z celého sveta sa zúfalo snažia nájsť liek a minimalizovať paniku, ktorá sa šíri ešte rýchlejšie, než samotný vírus! Cestujúci na letisku sa dotkne šalátovej misy v letiskovom bare predtým, než podá kreditnú kartu čašníkovi... Obchodné rokovanie sa začne obligátnym podaním ruky... Muž zakašle v plnom autobuse... Jediný kontakt, jediný okamih - a smrteľný vírus sa prenesie! V americkom Centre pre kontrolu a prevenciu chorôb dôjde k mobilizácii všetkých výskumných pracovníkov, ktorí sa snažia rozlúštiť kód unikátneho patogénu, ktorý neustále ďalej mutuje. Kým počet mŕtvych sústavne narastá a ľudia sa v kolabujúcej spoločnosti snažia ochrániť samých seba a svojich najbližších, aktivista a blogger Alan Krumwiede (Jude Law) vyrukuje s názorom, že verejnosť nedostáva pravdivé informácie o tom, čo sa skutočne deje, čím spustí epidémiu paranoje a strachu, rovnako nákazlivú ako pôvodný vírus! (TV Markíza)

(viac)

Galéria (83)

Súvisiace novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (viac)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (viac)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Reklama

Reklama