Reklama

Reklama

Ryby, rybky, rybičky

(relácia)
všetky plagáty
Dokumentárny / Publicistický
Slovensko, 2006, 30 min

Obsahy(1)

Magazín pre priateľov rybárstva. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (12)

Jimmi

všetky recenzie používateľa

Nehodnotim pretoze som to moc nepozeraval..ale co si pamatam tak velmi casto tam hravala metallica ako podmaz:) Z mojho pohladu to musi zvysit hodnotenie aspon o 2 hviezdicky:) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Relácia "Ryby, rybky, rybičky" sa svojho času pravideľne objavovala na obrazovkách slovenskej verejno právnej televízie. Momentálne ju tam nahradil rovnako tématicky ladený magazín "Na rybách - Petrov zdar". Je to jednoznačne zamerané na špecifickú skupinu divákov - na priaznivcov rybolovu, členov rybárskeho zväzu a nadšených rybárov, ktorí sú schopní dlhé hodiny presedieť pri vode a čakať na svoj úlovok. Ja som tejto vášni nikdy neprepadol, takže ma nezaujali ani ryby, ani rybky a ani rybičky. * ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Rybár nie som, ale nemal som z toho pocit, že by to malo nejakú hlavu a pätu. Bolo to také rozhádzané s témami nenadväzujúcimi, neusporiadanými a ako nerybár som mal v tom chaos o čo sa jedná. Celkom dobré fotky a rady tam mali, ale nebolo to pútavé. ()

aliaska 

všetky recenzie používateľa

Pozeráme... dosť často... keďže mám povolenie na chytanie rýb. 😝 Veľa veciam sa priučím.Myslim, že je celkom zaujímavá relácia a sme určite za ňu vďační ☺️. ()

Zeldur 

všetky recenzie používateľa

Ryby jsem nikdy nechytal ani jsem se o ně nijak nezajímal. Tento pořad jsem kdysy sledoval s mým dědou, tehdy vášnivým rybářem, který si nenechal ujít téměř žádný díl. ()

Reklama

Reklama