Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dokumentárny

Recenzie (386)

plagát

Record of Ragnarök (2021) (seriál) 

Veľkoleposť bojových scén prekonáva azda len neuveriteľnosť odôvodnení, ako dokážu ľudskí bojovníci obstáť čo i len sekundu v zápase s božskými entitami... a objem Afroditiných mliečnych žliaz.

plagát

Král (2019) 

Škoda, že nikdy žiadneho historického kráľovského kronikára vojenských ťažení nenapadlo do záznamov napísať hrubým písmom: "Pre boha, pozor na blato!"

plagát

Smrteľné stroje (2018) 

Postava Krutohlava sa zapisuje do filmových dejín prepracovanou psychológiou a hustým zeleným backgroundom. Za necelú polhodinu ju stihli predstaviť, dať jej emocionálny rozmer, zdramatizovať, zosmiešniť a zabiť. Na záver už len dve slová: "Heeesteeeeeeeeer!!!" a "Ááááááááááááááááá!!!!!!"

plagát

Tomb Raider (2018) 

Veeeeeľmi... bezpohlavné.

plagát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Na tento seriál som nebol pripravený... Mal všetko! Portály, alternatívne dimenzie, neskutočné emócie, zlého Mortyho a Ricka ako uhorku.

plagát

Geostorm: Globálne nebezpečenstvo (2017) 

Po sérii Donaldo Trumpovských katastrof ohrozujúcich našu planétu, sa poprední predstavitelia neamerických štátov celého sveta dohodnú na vytvorení rozsiahlej sieti fake news satelitov a anti-twitter systému na riadenie globálnej geopolitiky, ktorá má oddialiť demenciu všetkých obyvateľov sociálnych sietí. Niečo sa však pokazí a proruský firewall vytvorený na ochranu Zeme (a Facebooku), začne na Zem chŕliť podstrčené fact check analýzy a fake články od trollov z indických, čínskych a ruských digitálnych fariem, otravuje mediálne ovzdušie a degraduje kvalitu svetovej investigatívnej žurnalistiky. Začína závod s časom, kedy je nutné zastaviť Trumpstorm: twitter-hrozbu geomagnetických rozmerov, než zmetie zo zemského povrchu všetko... a všetkých.