Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (268)

Pedestrian 

všetky recenzie používateľa

Na renderech Anny Faris se příliš nezapracovalo... Doporučuji si k ní přečíst i samostatné vlákno na IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1302067/board/nest/175742007. "She looks ten years freaker in this movie. She sure did something stupid to her face. She lost the movements of her brows and the V on the top of her nose - the gap between her eyebrows. She used to be really cute, but now... gee... what a shame." Také mě to vyděsilo, Anička už není co bývala. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružstvá Yogiho a jeho priateľov sa mi vždy páčili a v podstate so mnou vyrastajú od detstva. Medvedík Yogi bola vydarená kreslená rozprávka, ktorá bežala v kinách kedysi na počiatku 70-tych rokov, preto som bol zvedavý na kombináciu počitačovej animácie so živými hercami v novej verzii. Treba priznať, že lepšie herecké výkony predviedla technika, lebo skutoční herci sa chovali na úrovni 5-ročného dieťaťa. Ich streštenosť a neustále pokusy o grotesknosť je veľkým záporom filmu a oceniť to budú vedieť len deti, pre ktoré je rozprávka predovšetkým určená. Našťastie Yogiho nový príbeh ide rýchlym tempom a neustále sa čosi deje, takže dospelým rýchlo utečie čas a čo je najhlavnejšie - nebudú mať pocit úplne strateného času. ()

Reklama

campix 

všetky recenzie používateľa

V dnešní záplavě dětských filmů a animáků nemá moc Méďa Béďa šanci, teda spíše jeho nová z poloviny hraná a z poloviny animovaná reinkarnace. Abych to v krátkosti shrnul, tak neznámý herci mě nepřesvědčili o svých kvalitách ( Anna Faris vyloženě zklamal, především kvůli ní jsem na film koukal), dále pak dávno překonaná animace, chatrné dialogy a neoriginální příběh. Prostě kravina. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

,,Bydlela jsem půl roku v jeskyni s brtníkem!" Vedle psa Filipsa patřil Béďa k mým nejoblíbenějším zahraničním postavičkám v dětství (a jistě měl na tom podíl i geniální Bruderův dabing). Dnes mám raději horrory s medvědy (ale kvalitních se jaksi nedostává). Spíše ze zvědavosti jsem se podíval na nové zpracování. Krásná příroda, pěkná animace (Bubovy grimasy neměly chybu) a asi tři momenty, kdy jsem se zasmál. Jinak klasická agitka o lese, který chce zlikvidovat slizký starosta neštící se žádné špíny a obklopující se bezpáteřními řiťolezy (hned mě napadlo, že je to jako u nás, a pak o co je na tom Amerika lépe) a správci parku, co musí projít zatěžkávací zkouškou, aby se hadovi postavil. A nesmí chybět sladkobolná lovestory. Škoda jen, že méďa se chová po většinu času jako naprostý debil...infantilní, ale snesitelné. ()

Domec 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, serial byl perfektni a oni z toho udelaj tohle... Pribeh je hloupej, postavy jeste vic, graficky zpracovani bedi a budu celkem slo, ale celkove spatny. Annu mam rada, ale jeji postava me iritovala a spravce parku byl teda taky neco. Proste se to nepovedlo... no uvidime co udelaj ze smoulu, po tomhle fiasku mam docela strach. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)

Reklama

Reklama