Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (331)

plagát

Vládkyňa zla (2014) 

Pekny efekty, zajimave pojeti, skvela Angelina

plagát

86. Annual Academy Awards (2014) (relácia) 

Ellen byla vtipna a diky ni to dostalo jinej naboj. Nejlepsi projev vecera jednoznacne Jared. Jinak byly ceny opet pomerne predvidatelny, ale nemuzu rict, ze bych nebyla s vysledkama spokojena. Uz jen aby tam nebyly ty pekelny reklamy kazdejch 10 min.

plagát

Camp Takota (2014) 

Milej, predvidatelnej a pomerne zabavnej film. Pokud obcas navstivite youtube, tak jste urcite nejmene na jednu z tehle holek narazili. Jsem rada, ze presly z vblogu do vetsich projektu a treba nas jeste necim jednou prekvapej.

plagát

To je koniec! (2013) 

Podle me takhle proste fungujou, hulej, parej a vymejslesj kraviny. :D

plagát

Lásky Don Jona (2013) 

Jak mi to ze zacatku prislo jako obri chujovina s dementnim Josephem, tak postupem casu vedle Scarlet prisel jako sympatak. Co si budem povidat, Scarlett mam rada, ale tady byla na obri delo.... Pribeh neni zadna romanticka komedie, spis trosku pohled de reality , takze rozhodne plus. A julianne? Ta byla perfektni jako vzdycky.

plagát

Kick-Ass 2 (2013) 

Jednicka mela perfektni flow, dynamiku, uzasny bojovy sceny a skvelej soundtrack. Dvojku zachranuje jenom Hit Girl... A jeste musim uznat, ze Mother Russia byla taky zabavna.

plagát

Hudební masakry (2013) (relácia) 

Konečně někdo ukazuje, jak to v českém hudebním byznysu chodí.

plagát

Bling Ring: Ako VIP-ky (2013) 

Tak tohle mi prijde jako jeden z nejzbytecnejsich filmu letos. Kdyby tam nebyla Emma, tak to mozna ani nedokoukam.

plagát

Pot a krv (2013) 

Obri maštáci napusteny steroidama se pustej do unosu a prevodu penez. To proste nemuze od zacatku dopadnout dobre. Kdyz tam pak jeste zacnou rypakem prohanet tuny fetu, tak se z toho stane zabavna akcni mastarna. Jsem spokojena.

plagát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Wow. Plynule prechazet z dramatu do komedie fakt dokaze Kohan jako jedna z mala. Nejen ze vezenkyne maj tak realny a zaroven smesny pribehy, ze se do nich dokazete vzit, ale oni si ke vsemu vybrali tak perfektni herecky, ze vas to proste musi bavit. Postavy jako Crazy eyes, Red nebo Pennsatucky jsou naprosto genialni. No kdo by nechtel videt posahanou pambickarku behat po vezeni a "lecit" lidi pomoci boha? Nebo rusku co vede ve vezensky kuchyni svoji mafii a honi slepici po dvore protoze "Russians love their chicken"? Brilliant.