Reklama

Reklama

Tucker & Dale vs. Zlo

  • Česko Tucker a Dale vs. Zlo (viac)
Trailer

Tucker a Dale (Tudyk & Labine), dva neodolatelní burani ze zapadákova v Západní Virginii, se vydávají do polorozpadlé barabizny, které říkají chata, aby tu vypili pár piv, chytili nějaké ryby a užili si trochu zábavy. Skupinka středoškolských studentů, kterou potkají cestou, ale z jejich podezřelého chování a vzhledu usoudí, že takhle nemůže vypadat nikdo jiný, než dva šílení zabijáci z venkova. Zdá se, že poklidné prázdniny Tuckera a Dalea přinesou nečekaně krvavé a zábavné zvraty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (812)

petero 

všetky recenzie používateľa

Tucker & Dale vs Evil na mňa zapôsobil až nečakane dobre. Zrejme to bude tou témou, ktosú som si postupom času v hororovom žánry obľúbil najviac. Už len tučnučký Tyler Labine ako Dale je úplne zlatý, keď ide zbaliť kočku z mesta s kosou v ruke. To Alan Tudyk je už v takýchto úlohách proste neprekonateľný (A Knights Tale, Death at a Funeral) s tým jeho nasrano nešťastným ksichtom. To už som mal fakt dosť keď to začalo pomali vyzerať ako nezvratný osud, keď Tucker nabehol nešťastný s tým, že teenagery podnikajú neustále samovražedné útoky na ich pozemku. Proste úlohy dobra a zla z klasickéj vyvdlákovskej vyvražďovačky prehodené a Eli Craig komediálny tyming má v malíčku. Malé prekvapenie u ktorého som sa bavil viac ako pri ktorejkoľvek zombiekomédii z poslednej doby (Zombieland, Doghouse, Dead Snow, Shaun of the Dead) či My Name is Bruce. ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Po tak pitomých parodií jako je Disaster Movie nebo Meet the Spartans přišel Eli Craig, a konečně natočil povedenou, nápaditou a vtipnou parodii, při které nehrozí újma na zdraví... vcelku trefná parodie na teen vyvražďovačky, která bohužel závěrem lehce skomírá. Mnoho výborných momentek, povedené obsazení, Two Face a sexy Katrina Bowden - mé hodnocení 4 hvězdičky... ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Celkom milé prekvapenie. To, že je i poriadne krvavé snáď neprekvapí. Ide predsa o hororovú komédiu a tá sa fakt vydarila. Predsudky a nedorozumenie vedú k sérii neuveriteľných úmrtí. Ako policajtovi vysvetlíte, že vám niekto úmyselne! skočil do drtičky s ksichtom celým od krvi? Dobre som sa pobavil aj pri behaní s motorovou pílou po zarezaní do osieho hniezda. Mŕtvol pribúda a všetko sú to náhody tak divoké, až sa pýtate, či to náhodou nebude pokračovanie Nezvratného osudu. Dobre obsadenej hlavnej dvojici to klape. Vtipné situácie a dobrý humor z toho robia viac ako iba ďalší krvák v rade a myslím, že táto hororová komédia je právom v červených číslach. 80%. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Eli Craig, Morgan Jurgenson | Hudba: Michael Shields, Andrew Kaiser | Produkcia: Morgan Jurgenson, Albert Klychak, Rosanne Milliken, Deepak Nayar | Distribúcia: Maple Pictures | Štúdio: Eden Rock Media, Looby Lou, Reliance Motion Picture Company, Urban Island | Rozpočet: ? $ | Tržby: 3,992,989 $ || Šialená komédia na horor, viacmenej sebaironickým tónom. Najväčšiou prednosťou filmu je, že sa sám nebere vážne. Na pár naozaj vtipných momentov a okrem dobrého základného motívu dvoch kvázi nevynních sedliakov celkom !priemerné! céééčko. Ešte trochu som to mohol brať menej vážne, a bola by to slušná zábava. :) ()

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Zbytečně moc přitažené za koule. Příběh se rozehrává velmi slibně, spousta nadržených teenagerů, dva burani a vzájemné nepochopení ve vzduchu. Tvůrci z toho mohli vytřískat naprosto dokonalou komedio-parodii, která bude pochcávat klišé scény a hlody z teen-vyvražďovaček. Nic podobného bohužel nikdo neudělal, celý "vtip" tohoto filmu stojí na směšných umrtích, které dokážou diváka rozesmát, ale po skoku do drtičky se divák smát přestane a začíná očekávat jakým směrem se děj posune dál. Ten se bohužel nikam nepohne, místo toho se začne honit za vlastním ocasem, scény představuje až natolik přehnaně, až to přestane být vtipné a druhý zbytek filmu už je jen nastavovaná vata před závěrečným vykousnutím největší kočky ve filmu s největším buranem. Rozepisovat se o tom, že příběh je odhadnutelný pět minut po úvodní scéně je zbytečné, protože tento film chtěl prvoplánově pobavit, ale to se bohužel tak dobře nepovedlo. Scénář je pro mě zklamání, ne ani tak po příběhové stránce, ale spíše po té zábavné. Film sice přišel s tím, že chce nacpat hovna do huby všem impotentním hororům, které se trapně snaží postrašit diváka, ale sám se nakonec stal skvělým námětem pro zparodování. Špatná vizitka. 55% ()

Galéria (111)

Zaujímavosti (11)

  • Hoci sa dej odohráva v Apalačskom pohorí v Západnej Virgínii, natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Alberta. (džanik)
  • Vyhrál cenu Nejlepší film v kategorii-Režisér Eli Craig. (Čiban)
  • Magnum, ze kterého začal Chad (Jesse Moss) střílet na Tuckera (Alan Tudyk) a Dala (Tyler Labine), má pouze šest komor na náboje. Chud jich ovšem před dalším nabitím vystřílel čtrnáct. (Rimer545)

Reklama

Reklama