Reklama

Reklama

Lisa (Reese Witherspoon) je žena, ktorá svoj život postavila na svojich športových výkonoch a športu sa venuje už od útleho detstva. Keď je vylúčená zo svojho tímu, príde o všetko, čo mala. Bezradne sa snaží viesť normálny a všedný život. To vedie k jej zoznámeniu s Mattym (Owen Wilson), profesionálnym baseballovým nahadzovačom a samoľúbym sukničkárom. Ešte predtým, než sa Lisa spoznala s Mattym, zúčastnila sa jedného rande s obchodníkom Georgeom (Paul Rudd) v deň, ktorý bol zrejme najhorším dňom v ich životoch: ona bola práve vyhodená z tímu a on dostal predvolanie na súd. Keď sa zdá, že sa im životy rozpadávajú pod rukami, spoznajú obaja, aké to je, keď vás stretne niečo neuveriteľné. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (273)

Madison 

všetky recenzie používateľa

Toto že natočil režisér jednej z najlepších komédií všetkých čias, kde Helen Hunt a Jack Nicholson popri fenomenálnom čiernom humore hrajú tak živo a prirodzene, že vám žáner "romantická komédia" v žiadnom prípade nie je cudzí?! Tejto witherspoonovskej romantike chýba žhavá irónia, vtipný nadhľad, posmešné dialógy presiaknuté sarkazmom a celkovo som mala dojem, že režisér chvíľami dej nevie posunúť do ďalšieho levelu. Scény s Witherspoon a Wilsonom boli po dialogickej stránke tak hlúpe a rozpačité, až boli vtipné. Kŕčovité 3* dávam za sympatickú hereckú zostavu a vynikajúceho Nicholsona, ktorý dokáže zachrániť aj to, čo vyzerá byť už stratené. ()

*Elfík* 

všetky recenzie používateľa

Jednám v afektu: ,,Cože? Vy jste se zbláznili? Tak nízké hodnocení? Když je tam skvělá Kathryn Hahn??'' Už ne: ,,Film je o ničem, dějová linie utíká do neznáma, je klikatá, vrací se na ta samá místečka, herci přehrávají, seč můžou i Jack Nicholson ze sebe dělá blázínka, špatně prostříhané záběry (také jste si všimli na jiná auta na přechodu? Ne? To nic...), hlavní hrdinové neví, co chtějí, ale to je v romantické komedii naprosto normální. Takže, víte proč dávám tak vysoké hodnocení? Jelikož herecký koncert již zmiňované Kathryn Hahn je výborný, její scény jsem si přehrála hned několikrát a nelituji. Kdyby ostatní hráli jako ona, bylo by vše v naprostém pořádku. Ale není, takže pápá!'' ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

V úvodu jsem zapnul počítadlo aforismů a začal se trýznit. Nudou, nedostatkem citu pro vtipnost, pseudoproblémy softbalistky s opožděným mentálním vývojem, tradičně afektovaným slunečníkem Wilsonem, po Meg Ryan druhou nejpřeceňovanější herečkou amerických romantických filmů i Nicholsonem v roli trapného panáka, který na konci odmítl dopadnout z okna hned vedle autobusové zastávky. Pokud má žánr romantické komedie dlouhodobý problém s šedivou průměrností, tohle bylo natřeno několika jejími vrstvami.. ()

prkalil 

všetky recenzie používateľa

Pořád jsem se dívala dál, protože jsem tomu, co vidím, nemohla uvěřit. Fakt divnej film. Nebozí hrdinové pořád něco překotně melou - jakoby doufali, že třeba náhodou v těch nažvaněných tunách nečekaně vznikne něco jako vtip (asi samovznícením?). A on ne a ne přijít. Jako dnes - vedro - teď v 10 večer je venku pořád osmadvacet - zatáhlo se, ale bouřka si to na hranicích rozmyslela a zůstala raději v Rakousku... ()

TominoLa 

všetky recenzie používateľa

Trailer a obsazení slibovalo mnohem více. Jack Nicholson na, kterého jsem se těšil tam nemusel ani hrát. Malá role kde neměl možnost se nějak předvést. Na komedii bych to rozhodně neviděl. Drama? Možná pokus a samotná romantika je průměrná jako celý film. :( Nejvíce jsem si tak užil pohled na krásnou Reese. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (17)

  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)
  • Film zarobil menej než boli honoráre režiséra a štyroch hlavných hercov. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené