Reklama

Reklama

Lisa (Reese Witherspoon) je žena, ktorá svoj život postavila na svojich športových výkonoch a športu sa venuje už od útleho detstva. Keď je vylúčená zo svojho tímu, príde o všetko, čo mala. Bezradne sa snaží viesť normálny a všedný život. To vedie k jej zoznámeniu s Mattym (Owen Wilson), profesionálnym baseballovým nahadzovačom a samoľúbym sukničkárom. Ešte predtým, než sa Lisa spoznala s Mattym, zúčastnila sa jedného rande s obchodníkom Georgeom (Paul Rudd) v deň, ktorý bol zrejme najhorším dňom v ich životoch: ona bola práve vyhodená z tímu a on dostal predvolanie na súd. Keď sa zdá, že sa im životy rozpadávajú pod rukami, spoznajú obaja, aké to je, keď vás stretne niečo neuveriteľné. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (272)

lebowski! 

všetky recenzie používateľa

Musím řici, že film jsem si krásně užil. Pravda, mluvit o filmu jako o komedii se opravdu nedá, pokud takový byl záměr, pak se jedná o zklamání. Já si nicméně užíval "civilního" příběhu bez všech těch žánrových klišé, které už jen těžko vydýchávám a které jsou (bohužel) v daném žánru výsadou. Bavilo mne sledovat dialogy (byť mnohdy zbytečně natahované) a hlavně jsem se pak bavil velmi příjemným herectvím ústředního kvarteta. Mile překvapen hlavně z důvodu očekávání mnohem horšího, v žánru romantických komedií však typického filmu. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

hodně neuspořádané,prakticky nevtipné a hlavně naprosto přestřelené co do stopáže.2 hodinové komedie za normálních okolností nejsou problém,ale v tomto případě si tvůrci hodně zahrávají s divákovou trpělivostí.Jediným plusem tak budiž herecké obsazení,které je celkově hodně příjemné a je velká škoda,že je de-facto nevyužité...40% ()

Reklama

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

NEchce se mi verit, ze jsem tohle dokoukal do konce...no...stalo se. Proc se ale necemu takovemu upsal Nicholson, jen tezko soudit...asi starne... A Owen Wilson, zatimco predvadel herecky koncert v Pulnoci v Parizi, tak tady je to ten stary otravny blondak s rozplajzlym nosem, ktery akorat tak celej film drti a tahne dolu... ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Na to aký má film jednoduchý námet, tak je až príliš zložito podaný. Neohrabane, krkolomne a zbrklo natočený. Absolutne zbytočne dlhá dvojhodinová stopáž tam, kde si to vyžaduje minimálne o polhodinu menej. Jednoducho povedané - nafúknutá bublina úplne o ničom, zbytočné a dlhé. Zaslúžený prepadák (120 milionový rozpočet je obrovskou záhadou a veľmi zlým žartom). ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Poznám, keď na mňa príde únava a zo 121 min. sa stane kulevrúca sračka aj keď s celkom príjemným obsadením... Ako viem? hej, neviem, prečo sa takéto srdco pučiace, slzo duniace "snímky" točia. Deti v Afrike nemajú čo piť... heeej piť, nie to ešte jesť, hróózne a tam nejaká pravá blondýna väzme za toto honorár, no hrozné... kam ten svet speje, nešššejse. Toš nudil som sa aa neviem, čo som mal práve tuna postrehnúť, stratený niekde v 15 min. 3/10 ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve Philadelphii a Washingtonu od 1.3 do 23.10.2009. (Terva)
  • Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl. (Greg)

Súvisiace novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (viac)

Reklama

Reklama