Reklama

Reklama

Rick sa rozhodne postaviť Neganovi a jeho skupine. Ale najprv musí nájsť spojencov, ktorí by ho v tom podporili.  Jesus pozná ľudí, ktorí žijú v komunite zvanej Kráľovstvo a vládne im Ezekiel. Rick neváha a navštívi kráľa Ezekiela, aby získal jeho materiálnu podporu. Ale Ezekiel sa boju vyhýba a s Neganom radšej dodržiava mier, aby mal pokoj. Aj keď mu musí platiť tučné výpalné - naturálie, dopestované plodiny a dochované zvieratá. Po úteku z Neganovho zajatia sa Daryl ukryje v Kráľovstve. Ak ho Spasitelia našli, Negan by ho bez mihnutia oka zabil. A skutočne, Simon so svojimi mužmi už Daryla hľadajú. Zavítajú do Alexandrie, a keď ho nenájdu, bez väčších problémov odídu preč. Po ich návšteve však obyvatelia zistia, že zmizli potravinové zásoby aj Gabriel. Na čele s Rickom sa ho vyberú hľadať, ale narazia na veľkú skupinu neznámych ľudí. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (12)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po čase se objevila epizoda, která mě vcelku bavila a klidně bych ji ohodnotil i čtyřmi hvězdičkami, kdyby... Tvůrci seriálu Živí mrtví už před časem správně pochopili, že se na potácejících zombiích nedá postavit více sezón, proto Rick et consortes čelí mnohým dalším překážkám. Došlo to tak daleko, že jsou v sedmé sérii nemrtví jen běžným doplňkem krajiny, pokud se vůbec nějaký vzorek objeví, ale když provádí Rick rozborku zátarasu, objeví se odnikud stádo jako v první sezóně. Hmm a jsme zase na třech kouscích. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dianie v deviatej sérii sa po vlažnejšom rozjazde postupne zintenzívňuje, aj keď ja osobne musím mať tvorcom stále za zlé, že už dávnejšie odsunuli nemŕtvych na vedľajšiu koľaj a v rámci primárnej dejovej línie uprednostňujú boje medzi preživšími ľudskými skupinami. Rickove verbovanie spojencov na boj proti Spasiteľom sa mi páčilo a najmä jeho stretnutie s kráľom Ezekielom bolo zaujímavé. Zo podivnej smetiskovej komunity, ktorá sa objavila na scéne mám naopak zmiešané pocity... ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ak si ešte dobre spomínam, tak tesne pred prestávkou, si to mierila Ricková družina smerom k veliteľovi Gregorymu, ktorý šéfuje kolónii, nazývanej Hilltop. Rick, ako pravý kápo, ktorý posral, čo sa dalo, navrhuje tvrdohlavému Gregorymu, aby sa s rickovcami podujal na zlikvidovaní všetkých spasiteľov, na čele s neoblomným Neganom, ktorý si už poriadnu chvíľu koleduje o zaslúžený výprask, ktorý ho čaká a isto neminie ! Bohužiaľ, tento veľký SRALO, GREGORY, je taký natvrdnutý, že o tom nechce ani počuť, tak odhodlaní zbojníci odchádzajú s dlhým nosom, pričom sa nevzdávajú. Smelý Ježiš im na oplátku navrhne, aby išli pozrieť BORCA s DREDAMI a jedným majestátnym TIGROM. Do Kráľovstva idú, kam ich čaká kráľ EZEKIEL, ktorý taktiež nie je nadšený, čo títo borci navrhujú. Udatný Morgan, nemá ani páru, že Abraham a Glenn, už nie sú medzi živými, ale i napriek tomu, tiež povie : NIE ! Za hradbami kráľovstva sa medzitým túla zvláštna žena Carol, ktorá nevie, že Ezekiel mal velikánsku návštevu. Stretla mladého chalana, ktorý sa podobá na Ledgera, keď mal 18 rokov. U Neganovcov sa dopočuli o tom, že pán Daryl Dixon VZAL NOHY NA PLECIA, čiže ZDRHOL, ako víchor o preteky. Takže vyslal svoju pravú ruku, aby išiel preskúmať, či sa náhodou, tento väzeň, čírou náhodou nenachádza v Alexandrii, domovskej základni Ricka Grimesa, a jeho zúrivej družiny HRDLOREZOV. Musel byť extrémne naivný, že ho tam nájde, pretože Daryl dostal podobný AZYL, ako ED SNOWDEN, u BORCA EZEKIELA. Ako od neho pomaličky odchádzali, natrafili na niečo EXTRA zaujímavé. Spasitelia povešali na jednej diaľnici, akési dynamické výbušniny, ktoré títo ľudia ZOZBIERALI, ako hrušky. Divné, že sa tu tak krásne TRBLIETALI, aj keď ich mali určené na zombíkov, nerátali s tým, že ich môže niekto iná nájsť ? KIKS, ako hovädo ! Po návrate rickovci zistia, že GABRIEL, taktiež VYPADOL, aj so všetkými zásobami, a ešteže jeden z členov, zahral túto situáciu do AUTU, lebo inak by to veľmi zle dopadlo ! Takže vydávajú sa mu na STOPU, a na Ricka čaká na záver - veľký úsmev popod fúz... Bohvie, či je tam GABO, s tými dievčatami, a pár chlapcami, alebo videl čosi iné ? - ( - Táto družinka mi pripomína výlet Tary, keď sa u nich zastavila na POKECI... , pamätáte ? ) Celkom dobrý ROZBEH, uvidíme, ako ďalej ? Seriál pozerám z čistej, nefalšovanej zotrvačnosti, to máte to isté, ako nedeľné návštevy KOSTOLA, keď títo jedinci na hodinku spínajú ruky, a tvária sa, ako veľkí kresťania, ale pravda, je niekde inde ! A z toho je mi na GRCANIE. Ale našťastie, tento seriál, sa až tak nepatrí porovnávať s touto katolíckou rutinou. Aj keď obe aktivity, sú určitý druh TELENOVELY. ()

Weezy22 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej prestávke sa pokračovanie siedmej série nedalo zahanbiť a veru ani nemalo prečo. Tak ako sa patrí, znovu sme sa ocitli priamo v napínavom deji, ktorý nám opäť prináša nové konflikty a zároveň aj spojenectvá. Žeby sa konečne niečo začalo diať a séria sa znovu rozbehla do starých správnych koľají? Každopádne, Rickov záverečný úsmev určite prekvapil a v nasledujúcej epizóde sa máme na čo tešiť... ()

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ten Rickův úsměv na konci je prostě geniální a věrný fanoušek přesně bude vědět proč. Máme totiž další frakci a potencionálního spojence. Něco mi ale říká, že to nebude tak prosté. Každopádně vývoj událostí mě potěšil, začíná se vzdorovat neganům. I když jsem vznášel námitky, že se seriál šestou řádnou mění a zombie apo jde do pozadí, teď je to jeste ve větší míře. Neříkám že to je špatně, ale je to prostě odbočka od původní myšlenky seriálu. Naštěstí je to skvělé pokoukání a já doufám, že to je jen otázka jakéhosi vývoje a změny a jen určitý odklon a výchylka, která se zase vrátí zpět a nebo budou tyto dvě premisy kombinovatelné. Zatím je ale v seriálu víc živých, než mrtvých a to je špatně. Jako postapo zombie fanoušek mám radši, když se objeví horda jako v tomto díle, než banda kokotů na choprech. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • James Heltibridle, který působil v AMC v oddělení rekvizit a znal se se spoustou herců ze seriálu, zemřel na sklonku listopadu 2016 při autonehodě na cestě z natáčení. Tato epizoda je věnována jeho památce. (MATADOR)

Reklama

Reklama