Reklama

Reklama

Rick a jeho ľudia pátrajú po Gabrielovi, ktorý sa veľmi podozrivo vytratil z Alexandrie. Pri jeho hľadaní narazia na podivnú skupinu neznámych ľudí. Rick sa spozná s ich vodkyňou, Jadis, a ponúkne jej spojenectvo proti Neganovi. To by im zabezpečilo obživu a veľké množstvo zásob. Jadis chvíľu váha, ale nakoniec sa s Rickom dohovorí. Medzitým sa Daryl ukrýva v Kráľovstve a spolu s Richardom plánujú presvedčiť vládcu Ezekiela, aby sa predsa len pripojil do boja proti Neganovi. Richard mu prezradí tajomstvo o žene žijúcej v lese, Carol. Daryl ju navštívi, ale nemá odvahu prezradiť, čo sa stalo niektorým členom jej skupiny. Potom sa Daryl vracia do Alexandrie... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (9)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Já fakt netuším, jestli po sobě scénáristé čtou, co napsali, pokud ano, musí mít poruchy paměti a netuší, co napsali předtím. Už několik sezón se v seriálu řeší, že ubývá možností k získání zásob, to je logické, pak mi ale není jasné, jak se na území probraném Neganem, alexandrijci, lidmi z Hilltopu a z Království uživí tak velká skupina, jako je ta ze šrotiště. Navíc jsem si nevšiml, že by někdy někdo narazil alespoň na jediného člena této komunity. A Rickův boj v "aréně"? Proč? Vzpomněl jsem si na postavu Gwen DeMarco z Galaxy Questu, když se zoufale ptá, proč jsou na kosmické lodi drtiče. Prostě proto. ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ani do voza, ani do koča, nemastné, neslané, hrdinovia mali samé starosti... Najviac ma asi zaujala „skúška dospelosti” , keď lídra Ricka hodila jedna divná ženská do „jamy levovej” , či sa pochlapí ? Vyzeralo to všelijak. Ezekiela tí hnusní spasitelia stále buzerujú, ale zatiaľ neplánuje zmeniť svoj postoj. A práve Richard chcel vyprovokovať KONFLIKT, že zavraždí Carol, hodí to na neganovcov, ale keď sa o tom dopočul Daryl, tak sa pochytil s Rišom, áno, lietali poriadne šupy, pokiaľ sa obidvaja nespamätali. Daryl bol na návšteve u Carol, ale tlačil jej spoľahlivo kaleráby do hlavy, nepovedal pravdu, čo sa stalo... Aj samotný Morgan dostal po hlave, a stále nič. The Walking Dead = SOAP OPERA !!! ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama