Reklama

Reklama

Trauma

(seriál)
  • Slovensko Záchranári (viac)
USA, (2009–2010), 12 h 44 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvorcovia:

Dario Scardapane

Hudba:

Bear McCreary

Hrajú:

Derek Luke, Anastasia Griffith, Aimee Garcia, Kevin Rankin, Jamey Sheridan, Cliff Curtis, Carl Marino, Taylor Kinney, Scottie Thompson, Christopher Greene (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(18)

Obsahy(1)

Od nepovedené záchranné akce, při níž se srazily dvě helikoptéry a zemřel mladý záchranář, uplynul právě rok. Kolegové se s jeho ztrátou vyrovnávají každý po svém. Život však jde dál. Jejich pomoc je právě teď potřeba při hromadné autohavárii na dálnici... (oficiálny text distribútora)

Diskusia

geniusik88

geniusik88 (hodnotenie, recenzie)

problemom tohto serialu je nerealnost, OK pekne exteriery, sympaticki herci, akcia, ale ked na to pozrie niekto kto ma aspon aky taky prehlad v odbore nestaci sa cudovat, postupy - za to co postavy predvadzaju by uz vacsina z nich bola bez prace niektori v base, odborne terminy - skomolene, casto pouzivane uplne nespravne, cas od casu neexistujuce spravanie postav - absolutne nelogicke v ramci hesla preco to robit jednoducho ked zlozitejsie vyzera lepsie...  aj ked v ramci hollywoodskej prodkcie si uz divak na nejaku tu nerealnost musel zvyknut tento serial je takmer nepozeratelny aspon pre ludi z brandze  (mimochodom robim v rychlej ako zachranarka)

Reklama

Reklama