Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kliatba premení príťažlivého ale arogantného mladíka na netvora, ktorý predstavuje všetko, čo predtým nenávidel. Moderná verzia klasického rozprávkového príbehu Kráska a zviera.
Newyorčan Kyle Kingston má všetko, čo si len mladý muž môže želať – inteligenciu, príťažlivý vzhľad i peniaze, ale súčasne aj nepekné vlastnosti – zvyk ponižovať ostatných, nepríťažlivých spolužiakov. Jedného dňa však padne kosa na kameň. Kyle si za svoju poslednú obeť vyberie spolužiačku Kendru, ktorú pozve na večierok a nepríjemne ju pred všetkými poníži a zosmiešni. Kendra však ovláda čiernu mágiu a rozhodne sa Kyleovi udeliť lekciu. Jej kliatba ho premení tak, že jeho vnútorné ja je vidieť aj zvonku. Kyleova pekná tvár sa zmení na tvár netvora, jeho povrchní priatelia ho rýchlo opustia a bezcitný otec Rob ho vláči po doktoroch a napokon radšej zavrie pred zrakmi ostatných v byte v Brooklyne. Kyleovým jediným riešením je prekliatie zlomiť, a preto musí nájsť osobu, ktorá ho bude nezištne milovať práve takého, aký je. Ak sa mu to nepodarí, musí sa so svojím novým ja zmieriť navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (307)

CBD 

všetky recenzie používateľa

Kráska a zvíře. To přece musí fungovat. Zamontujeme to do současného kontextu: Kráska bude sympatická holka od vedle a Zvíře namyšlenej snob. Jenom po proměně nesmí moc děsit. Je převeliká škoda, že je s příběhem takového potenciálu tak neskutečně rutinérsky nakládáno. Beastly totiž uspokojí maximálně fanoušky jeho hlavních propagonistů nebo mladší MTV generaci. Je to laciné, nudné a místy nechtěně blbé. Romatika? Kde? Horor? Jo. Pokud se posadíte do místnosti, kde jste při promítání jediní co si výše zmíněná fakta uvědomuje. ()

dee-key 

všetky recenzie používateľa

No tak tohle byl velký přešlap. Já chápu, že pro holky v osmé třídě to může být přijatelná náhrada za klasickou krásku a zvíře, ale nedá se to. Udělat netvora tak, aby v podstatě nevypadal tak strašně... Hlavní herec vůbec neobsáhl osobnost té postavy, nehledě na ty strašně kýčovité a rádobyromantické scény. Tohle vážně doporučit nikomu nemůžu. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Najväčšia hovädina akú som mal tento rok možnosť vidieť .. primitívné v každom a jednom ohľade, či už je to otrasný scénar alebo nelogické chovanie postáv, otrepaný príbeh, ktorý sa v podstate nehne veľmi z miesta, navyše sto krát videné klišé na variáciu Kráska a zviera bez štipky inovácie (pritom z toho išlo vytrieskať oveľa viac, nápady sa priam ponúkali!). Prúser roka 2011 = 1* za výborné masky a triezvu stopáž (cca. 80 min), ale keď Vám je viac ako desať, tak ruky preč! ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Moderní pohádka o tom, jak se z ošklivého chlapce stal dr. Franz a jak si musel najít babu, aby se stal zpět tím otřesným panákem. Zní to jako pohádka, ale je to nudný mišmaš, který prakticky ničím nezaujme. Jedna věc mi ale nakonec přišla zajímavá, zkrátka k zamyšlení - nepochopitelné jednání Kyleova otce. Ale ten celkový design filmu, aby se líbil hlavně teenagerům, mě dokonale odrazoval. Prostě nepovedené pozlátko a spusta tupých hemzů zamilovaných amerických spratků. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

V pohádkách, které většinou nebývají zasazené do moderní doby, nejsou různé nelogičnosti tolik do očí bijící, ale takhle ten, vlastně docela klasický příběh čisté lásky, působí místy fakt děsně pitomě a zkratovitě. Na druhou stranu jako nenáročná teenage romance to především v jednotlivých scénách funguje na výbornou. Vanessa Hudgens je tu přímo kouzelná. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (14)

  • V českém znění v roli Robove asistentky (Julie Dretzin) slyšíme Moniku Absolonovou, která se zde poprvé setkala s dabingem. (funhouse)
  • Natáčení probíhalo tři měsíce, a to od července do srpna 2010. (Nikolal919)

Súvisiace novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (viac)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (viac)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (viac)

Reklama

Reklama