Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Ani si nepamatam kedy som sa naposledy tak zasmial. Vsetci zucastneny su perfetny improvizatory a myslim, ze na slovensku mozme byt hrdy akych hercou mame. Len je velka skoda, ze svoje umenie musia predvadzat v takychto, kratkych relaciach. Mame vynikajucych hercov a je velka skoda, ze sa na slovensku netoci viac filmov, pretoze material na to urcite mame. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Byla to láska na první pohled a už mě drží rok. Byl to můj první slovenský Silvestr u slovenské televize a objevil se tam tenhle pořad. No a od té doby musím vidět každý díl. Skvělí herci (Latinák, Polnišová, Kemka a Miezga jsou moje nejoblibenější sestava a k Ďurovi navíc chovám platonické city, ach), scénář podobný českému (ach, jak ten Geňa se Suchošem to zprznili...) a slovenská šťavnatost. Nečekala bych, že mě podobná show tak nadchne. ()

Reklama

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Lukáš Latinák, Juraj Kemka a Róbert Jakab..keď v Partičke improvizujú títo traja herci, tak mám o zábavu postarané..avšak treba vyzdvihnúť skvelé improvizačné výkony všetkých hercov..myslím, že som nevynechal ani jednu časť a vždy som sa poriadne zabavil..o scény preplnené humorom tam núdze niet a každý sa tu humoru nabaží za dosť.. ()

Drunk_Queen 

všetky recenzie používateľa

Výborná improvizační show, která pobaví. Nejlepší hry jsou Párty, Zvukové efekty, Seznamka, Co by nikdy neřekl, Švihlé ruce a někdy i Stop. Poslední dobou mi přijde, že vtipů ubývá, ale snad se to napraví, a Partička neztratí dech. Nejlepší je Juraj Kemka, u které stačí jen jeho pohled a umírám smíchy ;D. A skvělí jsou také Latinák a Polnišová. 90% ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie by mohlo byť, keď si ničoho neznalý divák zapne Partičku uprostred nejakej (hociakej) scénky. Vtedy je zaručené  že chudák divák ničomu nerozumie a ničomu ani rozumieť nemôže, napriek tomu by to mohol považovať za úplný odpad odpadu (a dokonca prepnúť na iný kanál), čo v skutočnosti tak vôbec nie je. Protagonisti tu totiž "zaživa" plnia rozkazy vopred zadanej, niekedy celkom dômyselnej hry, pričom musia zapnúť mozgy a improvizovať a zároveň sa držať zadania a hlavne dávať bacha na to, aby to bolo vtipné. Okrem toho, že sa tu ukáže ozajstný humoristický talent, určite je to pre hercov aj poriadna rozcvička. Pre mňa je Partička niekedy až vyčerpávajúca (po pár desiatkach epizód) a o trochu radšej mám ich novší komediálny výtvor - Kredenc . 60%. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama