Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

22/22 Od rozdělení republiky jsem prakticky nezaznamenala žádný slovenský seriál a z minula si pamatuju jen na Lekára umierajúceho času, což není mnoho. Co se ohlasů týká na současné populární slovenské seriály, zřejmě to tak je i dobře, alespoň jsem neměla vůči KBK žádné předsudky. Dolehla ke mě pouze informace o spojení JOJky a Barrandova a světe div se, ono je to výborné. ()

Simo16 

všetky recenzie používateľa

Kiež by nebolo toho nudného začiatku, ktorý okrem partičky skvelých hercov neponúkol skoro nič, ale ako to býva zvykom, časom vás dokáže aj takýto seriál presvedčiť.Po 1.časti hodnotím tak ako hodnotím.Možno neskor zmením hodnotenie, som si tým skoro istý, pretože dúfam a verím , že časom poskytne viac zábavy a prešpecifikovanejšieho príbehu. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Hodnotil som síce nízko, ale ono to nebolo na slovenské pomery až tak zlé. Avšak objavilo sa to v čase vzniku Paneláku a ten bol vtedy TOPKA a tu sa vyskytovali úplne tí istí herci a človeku sa to plietlo. Rozhodne môžem pochváliť opäť sexi Dianu Mórovú, tá to celé ťahala sama. Tých epizód zase nieje toľko, aby ste tomu nedali šancu. Oproti nejakým 1500 epizódam Paneláku. Údajne to bol v času vzniku najdrahší slovenský seriál, aký kedy uzrel svetlo sveta, ale tým pádom na tom asi niekto prerobil. Treba ale napísať, že je to naozaj lepšie, než nejaký sprostá Ordinácia v ružovej záhrade, Susedské prípady a podobne. Rozhodne sa ale do rekapitulačného pozerania nikdy nepustím. ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím zatiaľ po zhliadnutej prvej časti. Cením si civilné herecké prejavy a filmovú kvalitu obrazu. Komédia zatiaľ určite nie, ale Fialová mi pripomenula jej postavu v Bratislavafilm-e. Add1: Uberám hodnotenie, začína mi to pripadať ako Panelák natáčaný "filmovou" kamerou. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Keby scenáre písal niekto iný, ako " ja som Kraus, všade som bol, všetko som videl, mám vysokú školu a scenáre píšem dobré, pretože panelák stále ľudia sledujú" možno by to bolo o inom. Hodnotím na slovenské pomery. PS: Pozrel som si jednu časť druhej série a bol som prekvapený, pretože bola scenáristicky, režíjne, herecky aj hudobne na pomerne vysokej úrovni. Zvyšujem teda na tri... ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)
  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)
  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)

Reklama

Reklama