Reklama

Reklama

V mene zákona

(seriál)
Slovensko, 2009, 20 min

Réžia:

Roman Valentko

Hrajú:

Ivan Šándor, Dana Košická, Tibor Vokoun, Jozef Kapec, Jevgenij Libezňuk, Tomáš Horváth, Marcel Ochránek, Jozef Švoňavský, Milan Malinovský, Kamil Mikulčík (viac)

V mene zákona je nový kriminálny seriál TV Markíza. Seriál z prostredia vyšetrovateľov Oddelenia násilnej kriminality prináša atraktívne kriminálne prípady. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (37)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

za mě plný počet.Jednoduchý scénář který neoblbuje diváka zbytečnými otočkami tam a zpátky :aha,tu je vrah?! Kdo si pamatuje knižní detektivní příběhy na cesty?Tak takhle mi to připadá natočené.Příjemná slovenská mluva.Paráda.Nehledě na to, že se mění tváře herců v epizodách.V poslední době je móda vidět herce všude v reklamách v televizi ,v talk show a většinou stále a stále jedni a ti samí.Tečka. ()

Forsberg11

všetky recenzie používateľa

Doslova televízny, seriálovy hnus, na ktorý sa súdny človek nevydrží pozerať viac ako jednu epizódu. Nemá to nič spoločné s kriminálkou, napätím či dobrou atmosférou. Herecké výkony sú absolútne žalostné. Vyzerá to tak že robiť na Slovensku 20-minútové krimi seriály je nejaká zvrátená móda poslednej doby. Dúfam, že sa ešte najdu ľudia, ktorý to čím skôr zastavia. Taký dobrý seriál ako bolo Mesto tieňov mal 10 častí!!! A toto? Čo ma toto spoločné s filmarinou? Preč s tým... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zo záložky tohto "krimi" by sa malo vymazať slovíčko Hrají, pretože tu nikto nehrá. Veľmi trápne výkony, nulové kulisy, scenár na úrovni dvoch podozrivých, z ktorých je jeden páchateľom. Epizóda má neuveriteľných 20 minút, to už viac rozvinutý dej majú večerníčky. Takzvaní vyšetrovatelia pôsobia v hlavnom meste Slovenska, ale metódami a spôsobom vyjadrovania mi pripadajú ako staniční pochôdzkári s rečovou vadou. ()

janesX odpad!

všetky recenzie používateľa

Sem tam sa tu na minútu mihne dobre zahraná vedľajšia postava podozrivého páchateľa, a to je asi tak všetko. A že "atraktívne kriminálne prípady", tak z tých čo som videl nebol "atraktívny" ani jeden, leda ak pre totálne vymletého diváka tv Markíza. Je to zas len ťah distribútora. 20% ()

Kozy9 

všetky recenzie používateľa

Veľmi svižné, nič ťažké, príjemný herci a zaujímavé prípady. Hlavnými nedostatkami sú krátkosť a malá podrobnosť prípadov. Odvolávať sa na to, že sa to celé hrá na CSI by som nebral ako opodstatnený podnet, pretože seriál je natáčaný na vzore slovenských pomerov a tie sa na americké nemôžu podobať aj keby chceli. 45% ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama